Quantcast
Till salu inom: ”

trackir blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Vill du lyfta din spelupplevelse till en helt ny nivå, så är detta något för dig. Se dig omkring i cockpit på flygsimulatorn, eller i bilspelet. Du kan även kika runt hörn i FPS spel. Själv har jag använt dem tillsammans med en HMD (VR-Glasögon) för den ultimata immersive känslan. Säljer för övrigt de också samt joystick o.s.v. Hela flygsimulatorn ska säljas :/ .. flickvän och den går inte ihop. Här kan du läsa mer om den: http://www.flightsimshop.se/product_info.php?products_id=336 Det följer så klart även med en reflector/TrackClip! Nypris idag: 1500 SEK. Jag säljer den för 1000 SEK. Finns att hämta på Magasinsgatan i centrala Göteborg. Jag kan även skicka den, men då tillkommer frakt.
Säljer en gaming dator. Skärm: G276HLAbid Acer Vattenkylning: Hydro H60 v2 Processor: Core i5-4690K Moderkort: GA-Z97X-GAMING 3 Grafikkort: Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming 4GB Minne: BallistixSport 8GB 1600MHz HDD: SSDNow V300 120GB Nätagg: SuperNOVA 750B1 750W Chassi: Define R4 Black Operativsystem ingår: Win 8.1 32-bit/64-bit Swedish I priset ingår också trackir 5, ett komplett logitech g27. PRUTAT OCH KLART! INGA BYTEN! SÄLJER ALLT KOMPLETT I ETT PAKET! Alla delar är inköpta i slutet på oktober 2014.
Hej! Nu är mitt intresse slut över för fsx. Nu har ni chansen att köpa den bästa tillbehöret till flight simulator. Här kan du läsa mer om Trackir Om simulationsspelarna är lika köpstarka som Natural Point verkar tro så har de nog hittat den perfekta kassakon. För nära 2000 kronor ger TrackIR 4 Pro dig möjligheten att i simulatorer av alla de slag använda huvudet - bokstavligt talat. Enligt Natural Point är själva tanken med denna produkt att det ska falla sig så naturligt som möjligt att kontrollera spelen och att man för eller senare inte ens ska tänka på att man sitter med utrustningen på huvudet. "Att titta in i skärmen är som att titta ut genom ett fönster in till en 3D-värld" heter det från utvecklarnas sida. Poetiskt? Visst. Sant? Nja. Till en början var faktumet att jag var utsmyckad med högteknologi till ett värde en halv månadshyra svårt att glömma. Trackir funkar till dessa spel ----> http://www.naturalpoint.com/trackir/03-enhanced-games/enhanced-games-all.html Kolla gärna på denna video som ger dig en känsla om Trackir http://www.youtube.com/watch?v=_AO0F5sLdVM&feature=player_embedded Alla varor kan skickas! men köparen står för frakten! Obs!! Jag har tappat bort själva track clipen! och den kostar 100-300 kr i sverige!, du kan köpa den via nätet! Obs! tack clipen skanas!!! som sagt den kostar 100-300kr i Svergie Jag Kan tänka mig gå ner en hundrig vid snabb affär!!!
Hej! Nu är mitt intresse slut över för fsx. Nu har ni chansen att köpa den bästa tillbehöret till flight simulator. Här kan du läsa mer om Trackir Om simulationsspelarna är lika köpstarka som Natural Point verkar tro så har de nog hittat den perfekta kassakon. För nära 2000 kronor ger TrackIR 4 Pro dig möjligheten att i simulatorer av alla de slag använda huvudet - bokstavligt talat. Enligt Natural Point är själva tanken med denna produkt att det ska falla sig så naturligt som möjligt att kontrollera spelen och att man för eller senare inte ens ska tänka på att man sitter med utrustningen på huvudet. "Att titta in i skärmen är som att titta ut genom ett fönster in till en 3D-värld" heter det från utvecklarnas sida. Poetiskt? Visst. Sant? Nja. Till en början var faktumet att jag var utsmyckad med högteknologi till ett värde en halv månadshyra svårt att glömma. Trackir funkar till dessa spel ----> http://www.naturalpoint.com/trackir/03-enhanced-games/enhanced-games-all.html Kolla gärna på denna video som ger dig en känsla om Trackir http://www.youtube.com/watch?v=_AO0F5sLdVM&feature=player_embedded Alla varor kan skickas! men köparen står för frakten! Obs!! Jag har tappat bort själva track clipen! och den kostar 100-300 kr i sverige!, du kan köpa den via nätet! Obs! tack clipen skanas!!! som sagt den kostar 100-300kr i Svergie 499kr!!! passa på
Säljer nu min fina orginal TrackIR 5. Helt makalös i flyg-, bil- och förstapersonssimulatorer. Ger ett klart övertag över andra spelare samt en helt underbar närvarokänsla! Stödjer massor av spel. Flightsim.se sida över TrackIR5: http://www.flightsimshop.se/product_info.php?products_id=336 Naturalpoints egen sida över TrackIR5: http://www.naturalpoint.com/trackir/products/trackir5/ Demonstrations videos för många spel: http://www.naturalpoint.com/trackir/02-products/product-videos-all.html