Quantcast
Till salu inom

"kanin bortskänkes säljes"

Stockholm
Igår

Dvärgkaniner bortskänkes

ABC-Annons.se
Luleå
Idag

Aluminiumrör

Citiboard
Malmö
Idag

Röd soffa bortskänktes

Citiboard
Göteborg
Igår

Söt kanin kille söker hem

ABC-Annons.se
Kil
2 dagar

Kanin bortskänkes med bur

ABC-Annons.se
Landskrona
Idag

Fåtölj bortskänks

1 kr
Citiboard
Butik

Sagan Om Pelle Kanin

149 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Kaniner BORTSKÄNKES

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu måste våra små godingar flytta p g a ändrade boendeformer. Det är två syskon honor som alltid har bott tillsammans. Dom är lite spralliga men när man väl håller i i dom är dom lugna och gosiga. Är vana med barn. Deras ålder är runt 7månader. Dessa kan vara ute året runt, just nu har vi dom i kallgarage. Ni får med mat och det som finns till. Ring gärna om ni vill veta något mer, maila går också.
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Piteå

Kanin bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
med tåren i ögat ska jag nu skänka bort min kanin eftersom jag inte har riktigt tid med henne nå mera, hon behöver en liten flicka som vill gosa och hoppa med henne. April är en hopp kanin och är van att gå i sele så man kan hoppa hur mycket som helst med henne, det är det bästa hon vet ! du kan nå mig på 072-2465006
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Gävleborgs län

Två super snälla kaniner bortskänkes akut

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Våra 2 kaniner Rasmus o Maja 1,5 år bortskänkes pga allergi. Rasmus är en lejonhane och Maja en liten kanin. De bor just nu utomhus och utebur ingår. Men de är väldigt sällskaps sjuk så skulle nog hellre på inne! Tillbehör, skålar, vattenflaska, koppel mm ingår. Ser helst att dom hämtas men kan ordna leverans. Det är bråttom att hitta någon då vi inte kan ha dom kvar. Endast seriösa och djurkära hem eftersökes. Goda Hälsningar Sofie
0 kr
Blocket.se

Vår underbara Kanin Sture bortskänks

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Sture är en underbar gossig kanin som gilla mysa och är rumsren, han kör allt i sitt eget potta, han har en stor Bur och är i behöv av en trygg familj, det är ledsam att behöva skänka bort Sture men omständigheterna tvingar oss till detta, vi vill bara att han ska få det bra och tryggt... hör av er gärna via email.....och berätta varför just, du/ni ska få Sture med er:)
0 kr
Blocket.se

Kanin bortskänkes med alla tillbehör

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej !! Våra tjejer har tröttnat på deras kanin och vi har valt att skänka bort den tillsammans med inneburen, koppel m.m. Kaninen är ca 6 månader och tyvärr vet vi inte könet på den, utan den har blivit kallad kaninen sen vi köpte den. Den är köpt i Tyringe i en djuraffär där som nog hette Tropisk zoo. Kaninen är mestadels vit med grå : öron, svans, nos , öron och tassar & röda ögon. Svara både på mail och telefon.
0 kr
Blocket.se