Till salu inom

"westie omplacering säljes"

Flen
Idag

Omplacering

500 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Underbar tik till omplacering

18 000 kr
Blocket.se
Söderköping
Idag

Omplacering av kaniner

200 kr
Blocket.se
Kiruna
Idag

Omplacering

2 500 kr
Blocket.se
Timrå
Igår

Omplacering

2 500 kr
Blocket.se
Uddevalla
Igår

Hund till säljes. Omplacering

3 000 kr
Blocket.se
Gislaved
Igår

Omplacering Spansk Vattenhund

12 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Blekinge län

Fodervärd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Vi är en familj på 5 personer, två vuxna och tre ungdomar(16-20år) som önskar vara FODERVÄRD(enl. SKK avtal) för en hund. Storleksmässigt liten eller mellanstor hund. Gammal lr ung spelar inte så stor roll. Vi har lite andra önskemål utöver detta; Det ska helst vara en strävhårig lr en korthårig, om möjligt nån s.k 'allergivänlig' hund. Ingen problemhund, övrigt kan ev. omplacering kunna tänkas, beror lite på omständigheter och arrangemang. Vi bor i Svängsta, 1.2 mil norr om Karlshamn i radhus, enplans och hörntomt. Nära till natur/grönområden. Vi har erfarenhet av hund sedan innan(westie + blandras, stor). Vi anser att 'personkemi' mellan hund/människa är det viktigaste. VIKTIGT! ...att det ingår en prövotid just pga detta. Allt ska vara det 'rätta' för hunden och familjen i övrigt. Kan detta vara intressant, hör gärna av er, via mail lr tfn(kvällstid). //Pia
0 kr
Blocket.se

Vill du passa en westie när det passar dig?

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har du kanske haft en hund tidigare och saknar det, men vill inte ta på dig allt ansvar som en hund kräver? Då får du gärna "låna" vår hund när du känner för att gå ut på en promenad eller ha lite sällskap. Vi ställer inga krav på när eller hur länge, vårt enda krav är att du ska vara djurvän och ta hand om vår hund på bästa sätt när du har den. Mat, hämtning och lämning står vi för! Vi är en barnfamilj som har en trivsam och snäll westie på 11 år. Som många andra barnfamiljer känner vi att vi ibland inte har så mycket tid över till vår lille hund som han önskar. Han älskar att gå på promenader, men även bara bli klappad och gosad med. Han är jättesnäll och skäller inte mycket, utan är för det mesta nöjd!
0 kr
Blocket.se

Westie tik 6 år gammal omplaceras

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vi har en westie tik för omplacering, absolut INGEN problem hund. Hon är van vid barn och andra hundar samt katter. Vi har haft henne i avel och känner att hon nu på "ålderns" höst ska få bara mysa. Vår lilla tjej har nu fått problem med ögonen (hon har ingen tårvätska), detta gör att hon måste ha ögondroppar varje dag 2ggr/dag. Hon går bra i koppel likaväl som löst. Fungerar bra med andra hundar. Hon kan vara ensam hemma utan problem, vi bor i hus, vet inte hur hon är i lgh. Jag har gått valpkurser samt lydnadsträning med henne. Vi har även gjort ett MH-test på henne som visade att hon är nyfiken med ej är agressiv el skotträdd. Berätta gärna om er själva och er livssituation och vad ni kan erbjuda vår lilla tjej. Priset är inte det viktigaste utan rätt hem och familj. Tiken är äldre än 8v. Hon är reg i SKK samt jordbruksverket.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hallands län

Fodervärd (westie)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Söker halvfodervärd till en mycket lovande tik av rasen West Highland White Terrier, Westie Hon är född 28 september efter mkt fina och trevliga föräldrar. Hon blev 8 veckor den 23 november och är alltså leveransklar omgående. Pappan är BG CH Perfect Wild Boy of Surprise Mamman heter Piquants Ever Lasting Love Morfar är NO UCH RO CH SE UCH Paris Victis Hon är naturligtvis registrerad i SKK (regnummer SE58163/2011), med stamtavla och alla papper i ordning. Hon har blivit regelbundet avmaskad. Hon är även vaccinerad, ID-märkt med microchip samt veterinärbesiktigad U.A den 25/11-11 Hon är mycket hanterad av såväl vuxna som barn. Hon har varit ute dagligen sedan 6 veckors ålder, hon har åkt bil och vi har börjat koppelträna. Det är en väldigt positiv, orädd och framåt tjej! Hör av er om ni kan erbjuda henne ett gott hem! Mvh Catharina, Capejas kennel
7 000 kr
Blocket.se

Liten tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Vi har två hundar sedan tidigare och önskar nu en tredje hund, en tik. Våra tidigare hundar, en c:a 6 år gammal blandishane Westie/Jack Russel. där utseendet är ganska osäkert vilken ras som gett vad, väldigt personligt och charmigt utseende, direkt fientlig mot andra hanhundar. Tiken, en 12 år gammal renrasig helvit westie, fortfarande pigg och full i tusan, men tiden går fort. Hanen och tiken har levt ihop under hanens hela livstid och vi vill inte utsätta att han blir ensam, då dessa hundar fått lida av vanskötsel tidigare i sina liv innan vi tog hand om dem i december 2009 från en problemfamilj som av myndigheterna tilldömts djurförbud. numera oerhört lugna och tillgivna familjehundar som är busiga på rätt sätt. Vi "tvåbeningar" är en medelålders familj ute på landet med egen trädgård där hundarna får strosa fritt i trädgården. Jobbar hemifrån så hundarna har uppsikt hela tiden. vi söker speciellt efter en tik i deras egen storlek, 1-6 år gammal (går att diskutera i enskilda fall), ej steriliserad, blandras eller omplacering helt i sin ordning. Hunden måste kunna samspela ihop med våra hundar. OBS! ABSOLUT INGA HANHUNDAR PÅ GRUND AV KRAFTIG HANILSKA HOS HANEN!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj