Allt till salu inom "yorkiepoo valpar"

Sortering:
Strängnäs
Idag

Yorkshireterrier valp Yorks...

14 500 kr
Blocket.se
Tumba
Idag

Valp Tax

16 000 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Llösträd

300 kr
Blocket.se
Alvesta
2 dagar

valpar säljes

10 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
3 dagar

Taxvalpar

22 000 kr
Blocket.se
Arboga
Idag

Dvärgpudel/chihuahua

9 000 kr
Blocket.se
Landskrona
Idag

Shikoku valpar

30 000 kr
Blocket.se
Haparanda
Idag

Maltipoo valpar

16 000 kr
Blocket.se
Höör
Idag

Pomchivalpar

15 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

whippet valpar

10 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Åstorp

Chihuahua/yorkiepoo valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Valpar 10 veckor till salu. 75 chihuahua 25% yorkiepoo. Kommer väga cirka 3-4,5 kilo som vuxen. 1 hane kvar. Både mamma och pappa finns att se. Pappan på bild 3. Valparna är uppväxta i hemmiljö och vana vid barn och andra hundar och alla ljud i ett hem. De är veterinär besiktigade utan anmärkning, chippade och vaccinerade. Vid flytt medföljer: mat, filt som luktar mor och syskon, tuggben. Vid intresse så kostar jag 4500 kr
4 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hässleholm

Yorkiepoo valpar Yorkshireterrier Dvärgpudel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Två små busfrön söker ett tryggt och kärleksfullt hem. Båda är hanar och är nu 8 veckor gamla. Skicka oss en beskrivning av er situation när det gäller jobb, boende och familj. Ni kan även ringa. Tingningsavgift tillkommer vid bokning. Denna betalas ej åter vid ånger. Vid leverans är valparna; *Besiktigade *Chippade *Vaccinerade *Avmaskade Vi tar inte bort annonsen så länge inte alla valpar är sålda. Välkomna att höra av er! OBS Ej avbetalning.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kristianstad

YORKIEPOO valpar Yorkshireterrier Dvärgpudel

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu har vi en liten hane kvar!:) Han är brun i färgen men blir senare creméfärgad. Dessa hundar fäller ej! De är allergivänliga! Hans mamma Sandy är 50% Yorkshireterrier 50% aprikosfärgad dvärgpudel. Pappa Skutte är 50% Yorkshireterrier 50% vit dvärgpudel. Bilder finns om så önskas. Skutte är ca 15cm i mankhöjd. Sandy ca 20 cm. Båda är vid god hälsa och väldigt bra i psyket, snälla och tillgivna! Valpen tingas med 1000 kr, (återfås ej vid uteblivet köp). Resterande betalning sker vid leverans. Avbetalning accepteras inte. Det beräknas vara leveransklara den 18 april. Skicka en intresseanmälan och skriv en beskrivning om dina livsförhållanden, hur ofta du är hemma, levnadsmiljö, familjeförhållanden, om du har haft hund förut eller har hund nu, m.m... Vi är väldigt måna om att hundarna ska komma till bra ägare då vi ser på alla våra hundar som våra barn. Att köpa hund är ett ansvar som vi önskar att köparen är beredd på att ta under hela hundens levnadstid. Att avliva en hund utan sjukdomsbild, för att den inte längre är önskad är något vi beskyddar våra hundar från med hjälp av kontrakt. Den typen av mentalitet är ej välkommen. Hundarna är uppvuxna på en stor gård och med bästa kvalité på mat och mycket kärlek. Vi har flera andra hundar och även barn, så vana för detta kommer finnas. Vid leverans är dom: • Avmaskade • Chippade • Besiktigade med intyg från veterinär • Vaccinerade Valparna är enligt regler alltid äldre än 8 veckor och kostar givetvis mer än 500 kr när de säljs av oss.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Bromölla

Yorkiepoo valpar Yorkshireterrier dvärg Pudel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Underbara Yorkiepoo valpar säljes. 3 stycken underbara och lekfulla valpar (två hanar och en tik), ca 16 veckor gamla, söker ett kärleksfullt hem. Pappan är Yorkshireterrier och mamman 50% Yorkie / 50% Pudel blandning (Yorkiepoo). Valparna är jättebra i lynnet, och alltid på bra humör. De har växt upp med flera andra hundar, katter och större barn. Denna ras fäller dessutom inte hår och är perfekt för allergiker. Vid leveransdatum är valparna: *besiktigade *vaccinerade *chippade *avmaskade Valparna är uppfödda i hundgård. Rasen passar mycket bra när det kommer till Agility och annan tävlingsinriktad sport. De är väldigt glada åt att vara ute och springa, och leker gärna med barn. Maila en intresseanmälan till oss om dessa punkter: *Bostadssituation *Familjeförhållanden *Jobbsituation el. dyl. *Tidigare erfarenhet *Andra djur i hemmet *OBS* ALLA dessa punkter måste finnas med i intresseanmälan. Vi hör av oss inom några dagar om beskrivningen låter passande. Vi tar en tingningsavgift på 1000 kr som ej betalas åter vid ånger INNAN köp, p.g.a. att undvika oseriösa köp som enbart blir traumatiserande för valpen. Valparna finns kvar så länge annonsen finns uppe.
4 500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Lomma

Toypudel hane efterfrågas

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi söker en röd eller brun Toypudel, alt dvärgpudel hane till vår Yorkiepoo tik. Hon har tidigare fått fem friska fina valpar. Vi betalar givetvis språngavgift enl. överenskommelse. OBS! Vår tik är inte till salu
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj