Quantcast
Till salu inom: ”

bedårande la perm hona omplaceras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Vellinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Blå Bicolor hona omplaceras pga ägares akuta sjukdom. Kisse är 4 år, kastrerad, vaccinerad, försäkrad och chippad. Helst kattvana personer, familj med lite större barn kan gå bra. Hon är kelig och gillar att leka, sitter nära men ej i knä. Bestämd dam som behöver socialiseras ytterligare i en lugn miljö. Kan möjligen senare fungera med annan lugn katt men det kan ta ett tag. Hon är nu innekatt och bor hos oss för omplacering tills annat hem hittats. Ring för mer information. Omplaceringsavgiften kommer att skänkas till Stockholms katthem.
Jag är diplomerad uppfödare och har en underbar LaPerm hona (med stamtavla)på snart 2 år som söker halvfodervärd i Malmö eller strax utanför Malmö. Hon är en underbar, lugn, kelig La Perm-flicka. Hon har fått två stora kullar. Halvfodervärd innebär att jag kommer ta en kull till på henne under våren. När kattungarna blivit hämtade av sina nya ägare (tidigast 12 veckor) o flyttar från fodervärden övergår katten i fodervärdens ägo. (Helfodervärd kan också vara av intresse, vilket innebär att jag kommer att ta två kullar till på henne. Då betalar fodervärden ingen summa för katten.) La Perm är en underbar kattras. Otroligt social kattras som alltid vill vara nära sin människa! Lockiga, fäller sparsamt. Mer info o bilder om henne finns på vår hemsida: www.anamiacats.se Kika gärna även in på vår samarbetshemsida: www.laperms.se Hör gärna av er om ni är seriösa!! Jag har stora krav på att hon får ett kärleksfullt tryggt hem!
Nu måste vi omplacera våran siames hona. Hon är tre år, kastrerad och chippad. Stamtavla finns. Vi behöver omplacera henne då hon för en månad sedan förlorade sin katt kompis och är troligen väldigt ledsen över det då hon nu börjat bråka och jaga iväg vår äldre katt. Juno är väldigt kelig och social med oss, både vuxna och barnen. "pratar" mycket. Hon är van att få vara ute och det vill hon fortsätta med. Hon trivs att ligga ute i solen gärna i en sol stol och mysa, el kan roa sig med att jaga en fluga. Juno vill komma till ett hund och katt fritt hem, kattunge går dock bra. hon är lite översittare och det accepteras kanske inte av en äldre katt. maila och berätta om er el ring. Endast seriösa svar tack. Fler bilder kan mailas. Pris kan diskuteras, rätt ägare är det viktiga.
Vi har tyvärr fått fatta det svåra beslutet om att omplacera våran kastrerade siames hona vår fertilahona inte fungerar tillsammans med Odette. Odette är en super trevlig katt som älskar att ligga i knät och mysa. Odett söker ett hem med mycket kärlek och ev någon kompis dock ej ett krav. Odett är fullt vacinerad, avmaskad , försäkrad i Agria och har stamtavla i Sverak samt ett djurpass. Har ni fler frågor är det bara att höra av er .
Pga ändrade familjeförhållanden så måste jag tyvärr omplacera min bedårande lillaavelshona Kajsa. Hon är av rasen La Perm och söt som bara den. Kajsa är en busig liten tjej med glimten i ögat. Påhittig, pratig och nyfiken. Med en helt underbar päls...lockig och fin. En perfekt liten La Perm. Det nya hemmet måste vara varmt och kärleksfullt....och den nya ägaren måste ha god vana och erfarenhet av katter. Och jag ser helst att hemmet inte har alltför många katter....då hon verkligen behöver sin del av kärlek och uppmärksamhet. Men hon skall absolut inte vara ensam katt. Då hon är en social och mycket kavat och busig liten fröken. Men med henne.....2-3 katter. Hon behöver mycket kel och gos. Hon är född 2011-03-31. Hennes pappa är S* ÄgirsHus BL Ive och mamman är SE* Krantzkattens Milla. Kajsa heter SE* Anamiacat´s Kajsa enligt stamtavlan och är en LPL non gs 09. Jag säljer henne i första hand till avel och utställning, då det var därför jag köpte henne. Det känns som att möjligheten till avel på henne är viktig eftersom hon har en sådan potential och hon har helt rätt ålder.. Det känns lite bortkastat annars på något sätt. Det är verkligen ett tillfälle för dig som vill ha en La Perm att kunna avla på. Och även ställa ut om om intresset finns. Hon har ju redan hunnit bli över året...så väntan för att kunna ta första kullen på henne är inte så långt borta. Har du redan La Perm...grattis! Kajsa är så vacker, pigg och social. Men skulle hon istället säljas till sällskap....då får man prata om det. Det här är inte lätt...men ibland så har man inte så mycket att välja på...Och eftersom utrymmet nu har blivit mycket mindre så fungerar inte kattgruppen så bra tillsammans. Och då måste jag i första hand se till katternas väl och mående. Så är det bara. Jag har flera bilder att maila om så önskas.... Mailadress lämnas efter telefonsamtal.... Mvh Kicki