Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner till salu dalarna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu våran kaninhona som är 2 år, hon är lejonhuvad/dvärgv. Hon behöver mycket kärlek och tid. Hon fick ungar för 8 veckor sedan,alla är friska och en unge tänkte vi behålla och därför säljer vi nu mamman. Hon gillar att vara ute och springa och håller sig på gården. Hon har varit innekanin men om man vill så kan hon flytta ut nu när det blivit varmare. Hon har varit lite stressad efter att ungarna föddes,hon är lugnast när hon får bo själva. Vi har en innebur som kan följa med om man vill och en flaska och matskål. 100 kr för kaninen. 300 för allt. Vill att hon ska få ett bra hem!
Hej har 6 stycken kanin ungar 2honor och 4 hanar en hane är tingad. Alla har stamtavla. Mamman har fåt 94 poäng på utstälning Pappan har fått 94.5 poäng. Snälla, väldigt sälskapliga.Inte alls räda för folk.Dom är levererklara nu.Nya bilder kan mejlas då det kronglar. Desa bilder är lite mer än två veckor gamla. Säljes med stamtavla och övergångs foder! Dom är ring märkta.Jag är med i Dalarnas kaninavelsförening.Har uppfödar nummer.Kan hämtas i Mora den 28 Maj. Kaninerna själjes ej till non under 18 år så be era föräldrar ringa!! mer info ring hälst
Pga allergi så har jag 3 kaniner som vill komma till nya hem.. Det är 3 hanar.. Dom är en blandning lejonhuvad/dv. vädur.. Dom är runt året alla 3.. dom är vana att vara ute.. Kaninen på bilden är en av dom, 1 är svart och 1 är gråspräcklig.. Bilder på dom andra 2 mejlar jag vid intresse.. Har även 2 burar som jag säljer för 500 kr styck.. Det är stora inneburar..
Nu måste jag tyvärr göra mig av med min söta kanin. Hon är en lejonhuvad tam hona som heter Nikki. Hon är ca 1,5 år. Hon säljes pga jag ska studera vidare och kommer att ha för liten lägenhet så att hon inte får plats. Jag vill att hon ska få ett bra kärleksfullt hem, hon är väldigt trevlig och tycker om barn. Hon gör bara sina behov i hörntoan så att man inte behöver städa lika ofta. Det medföljer bur, matskål, vattenflaska, hörntoa, hus, mineralsten. Vid frågor maila eller ring.
En hona i kull 16, zobel brun, född 1/7 e. Solöns Zixten, white zobel brun 94 p u. Månljusets Fanny, zobel brun leveransklar 25/8 Tre killar i kull 18, viltgrå, viltblå och blå, född 13/7 e. Sörbyns Theo, viltgrå 94 p u. Kolartorpets Lovika, viltgrå 93,5 p leveransklara 7/9 Säljes till kel med härstamningsintyg 300 kr Med stamtavla för avel/utställning 350 kr För mer info kolla hemsidan www.tazzlandet.se