Quantcast
Till salu inom

"bengal omplaceras säljes"

4 dagar

2 syskon omplacering

7 500 kr
Blocket.se
Skellefteå
25 dagar

Fin Bengalhane 2 år

6 000 kr
Blocket.se
Nynäshamn
Igår

Staffe tik på två år

11 000 kr
Blocket.se
Igår

Cornish rex

10 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

Kurrande kärlekspar

3 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Vacker Belgisk jätte hona

500 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Kanin söker nytt hem

100 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Västsibirisk laika 9,5 veck...

10 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Bengal kattungen Magneto

14 999 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Leksand

Halvbengalen Kira

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hejsan! Jag måste omplacera våran katt Kira som är född 14 maj 2009. Hon är en blandning mellan bengal/skogskatt. Hon har varit innekatt sedan i höstas pga att kommer hon ut vill hon inte gärna in i gen. Antagligen för hundarna. Hon går på låda. Hon är okastrerad, Hon bor endast på våran nedervåning ( varmbonade källare) Då hon inte gillar hundarna, som jagar henmne så fort dom kommer åt. Mera bilder och information om Kira hittar ni på min hemsida www.123minsida.se/jamila och där under kiras fotoalbum
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gävleborgs län

Bengal

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
4-årig begalhona omplaceras. Queenie är en aktiv katt som inte trivs i lägenhet och därför har vi valt att omplacera henne. Vill att du/ni bor där hon har möjlighet att gå ut och de inte är allt för mycket trafik, helst på landet. Queenie är kastrerad stamtavla id märkt med chip har levt med hundar Jag är noggrann med vart hon hamnar och vill ha kontakt med köparen så jag vet att allt går bra! (Kan eventuellt hjälpa till med transport upp till Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå) För mer information kontakta mig per mail.
1 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Jönköping

Bingo bengal omplaceras till landet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Vår katt bingo, mamman renrasig burma o pappa renrasig bengal måste få ett nytt hem. Kastrerad. Han vill vara ensam katt och trivs inte med våra 2 siameser. älskar människor och hundar. är van vid kattlucka, aldrig varit sjuk, bott på landet hela sitt liv, går inte på kattlåda utan gör sina behov ute. född 2005 och är resultatet av en tjuvparning hos en uppfödare som födde upp både bengaler o burmor, papper på katten finns. han är försäkrad( krav att han fortsätter vara det) och örontatuerad. han omplaceras till ett livslångt hem på landet eller där man inte bor vid någon väg.
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Dalarnas län

Bengal omplaceras

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Vi tog hand om en bengal i sommras när dennes ägare kört ihjäl sig, men får nu inse att han inte går ihop med våran andra katt. Bengalbengan som vi kallar honom är 1 1/2 -2 år, kastrerad och en mycket charmig men bestämd herre. Går superbra ihop med hundar men INTE andra katter. Söker nu ett nytt hem åt honom där han får vara ensam katt. Han har varit uteoch trivs med det. Hör av dig och berätta vad du har att erbjuda.
2 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gävleborgs län

Supergosig katt behöver omplaceras

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Det skär i hjärtat att lägga ut denna annons! Världens goaste kattflicka måste omplaceras då mina livsförhållanden hastigt förändrats. Soya är ca 8 månader gammal och en blandning mellan Bengal & Långhårig Siames. Riktigt kelig katt som älskar att ligga i knät och gosa. Vill gärna ha möjlighet att gå ut i sitt framtida hem men hon är för närvarande innekatt. Hon har träffat barn och det går utan problem. Gillar att leka och busa. Soya är okastrerad, därav priset. Det går bra att kontakta mig på antingen mail eller telefon för vidare information.
300 kr
Blocket.se