Quantcast
Till salu inom

"norsk skogkatt omplacering säljes"

Stockholm
4 månader

Söker Hund Omplacering

Citiboard
Norrköping
1 månader

Hans K vitrinskåp med stilr...

7 900 kr
Citiboard
Gnesta
3 månader

Norsk storflagga

500 kr
Citiboard
Sverige
9 år

Uthyras All-inclusive LUGAR...

Hyrahyra.se
Butik Utomlands
10 år

Semesterlägenhet att hyra,...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Norrköping

Omplacering Norsk skogkatt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har fyra Norska skogkatter för omplacering då vi minskar ner i katteriet. Hona född 2005 - blå Hane född mars 2010 - brunspotted Hane född augusti 2010 blå-vit Hane född augusti 2010 blå-vit Katterna har stamtavla, är vaccinerade, chipmärkta och ska veterinärbesiktas innan de flyttar. Pris: 1000-1500:- Vill du veta mera är du välkommen att ringa, men EJ mail. Endast telefonkontakt. Hem: 011-345 30 30 Mobil: 070-538 37 43 Operatör 3
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kristianstad

Omplacering norska skogkatter

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Två kullsyskon av rasen norsk skogkatt omplaceras. De är 20 månader gamla, en hona och en hane. Båda är kastrerade, grundvaccinerade, chipmärkta, fullt försäkrade i IF samt registrerade med stamtavla i SVERAK. Honan (bild) är en nyfiken liten dam med mycket påhitt, hanen är lugn och stillsam med undantag för bus med syster. Båda är väldigt keliga och älskar att gosa. Alla tillbehör medföljer. Mailar gärna fler bilder.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Halmstad

Norskskogkatt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
För omplacering: Underbar norsk skogkatt hona 5 år. Fertil men kommer att kastreras innan flytt. Snäll, social. Ser gärna att hon får en kattkompis o tillgång till att kunna gå ut lite. Skriv gärna ett par rader om vad du har att erbjuda min skatt så skickar jag mer info o bilder. Endast Seriösa tack. Finns i Halmstad men kan även lämnas i Sth november. Hon är givetvis fullvacinerad, chippad o har stamtavla.
1 500 kr
Blocket.se

Omplacering Norsk Skogkatt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Letar nu lugnt hem för äldre Norsk Skogkatt med mycket integritet. Stamnamn: Aliosha's Disa Simsondottir, 1998-09-18, svartsköldpaddsilvertabby-vit. Disa vill vara ensamkatt med möjlighet att gå fritt ute. Då Disa har mycket fin mjuk päls krävs viss pälsvård, men det räcker troligtvis med borstning någon gång då och då. Disa är försäkrad och regelbundet vaccinerad. Disa är steriliserad och chippad med har stamtavla inom SVERAK. Veterinärprotokoll är beställda från veterinären. Vi lägger stor vikt på att hitta ett hem till Disa som vi är övertygade om att hon kommer trivas i.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Omplacering Norsk Skogkatt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi söker ett nytt kärleksfullt hem till en 3 årig kastrerad Norsk Skogkatt hane. Krav är att han skall förbli innekatt men kan gärna gå ut i sele eller vistas i rastgård. Försäkring som finns överförs till ny ägare. Han är van vid andra katter och även hundar. Om du är intresserad så ring för en första kontakt och för mer information. Mejl besvaras ej! Endast seriöst intresserade gör sig besvär! Välkommen!
2 000 kr
Blocket.se