Quantcast
Till salu inom: ”

blocket hundar östergötland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bongotrummor

Linköping
Älghorn

Åtvidaberg
Vattenpipa

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Har en Tik på 2 år som söker sällskap om dagarna då jag har fått jobb. Hon är en okomplicerad hund, snäll mot allt och alla. Har du egen hund så är det inga problem då Poppie är väldigt snäll. Fungerar bra med barn och andra djur, katter mm. Tycker du om att gå långa promenader är Poppie perfekt för dig, då hon älskar att röra på sig. Du får givetvis betalt efter överenskommelse. Även hunddagis kan höra sig för. Ring för mer info Mvh Elin
Hej. Jag har en blandras tik på 4 år säljes pga allergi.Hon är en trevlig hund som vill vara med och tycker om att ligga i soffan och kela.Hon har en negativ sak och det är att hon spelar lite dingel när hon ser en annan hund men har aldrig skadat någon.Hon vill komma till någon som bor på landet då hon inte trivs i stan.Lämnas ej till familj med barn under 10 år. För mer info ring då mailen är lånad.
Hej! Söker hudvakt till min 7-åriga labrador/Kelpie-tik. Fanny är en snäll och mjuk hund som går bra ihop med andra hundar. Hon är även fantastisk med barn. Jag och min sambo arbetar i vården och behöver hjälp framförallt när vi båda arbetar dagtid, vilket händer ungerfär 2 dagar i veckan. Vi bor i Vårdnäs mellan Bestorp och Brokind och söker dagmatte i närheten eller på vägen till stan i någon av riktningarna. Hör av dig så får vi diskutera vidare och hitta en lösning som passar oss båda!
Säljer våran lilla pojke som är 9 månader gammal..Pga tidsbrist. Elvis är en social liten pojke som älskar att vara med.. han kan vara ensam hemma utan problem.. går ihop med alla hundar.. det ända med honom är att han är sne i ansiktet för hans pappa högg honom när han va liten och dom föra ägarna tog honom inte till veterinären.. men han har inga problem av hugget han fick.. Ring vid intresse.. pris går att diskutera.
Ska nu sälja våran lilla Shipperki tik på ca 12 veckor. (född 11-04-10) Hon är chippmärkt och veccinerad. Hon är snäll och sällskpalg. Lagom busig. Van vid barn å katter. Så gott som rumsren. (enstaka olycka kan hända) Klarar av att vara ensam ett par timmar. Ser svanslös ut, men de är hon inte. Viktigt att hon kommer till ett kärleksfulltt hem, och nån som verkligen har tid för henne. Halsband, matskål å leksak medföljer. Första kontakt via mail. Ända seriösa köpare hör av sig. Skriv å berätta vad du/ni har att erbjuda vår lilla goding!!!