Till salu inom

"långhårig bondkatt säljes"

Umeå
5 dagar

Två söta kattungar

2 500 kr
Blocket.se
13 dagar

Kattungar

8 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
18 dagar

Norsk skogskatt blandning

7 000 kr
Blocket.se
Tyresö
Igår

Underbart söt kattunge

5 000 kr
Blocket.se
Båstad
Igår

Långhårig guldhamster + bur

600 kr
Blocket.se
Nora
4 dagar

Vuxna katter

500 kr
Blocket.se
Sundsvall
5 månader

Kattunge köpes

500 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Östermalm

Kattflicka söker omgående nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, Då husse och matte skall flytta behöver jag Wilma ett nytt hem. Jag är en blandning mellan norsk skogskatt och bondkatt en liten långhårig kattflicka som är otroligt charmig, snäll och kelig. Jag skulle helst vilja komma till någon, där jag får möjlighet att vara så väl ute som inne. Jag är uppvuxen med barn omkring mig och har inget i mot dem. Är 8 år, öronmärkt och kastrerad. Kattlåda och kammar medföljer. Jag kostar 100Kr för det måste jag göra här på Blocket! Men det som verkligen räknas är att jag skall komma till ett bra hem, så du som hör av dig skall vara seriös!
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hudiksvall

Blandraskattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har tre stycken härligt sociala killar som är en blandning mellan maine coon, skogskatt och bondkatt. De är alla tre rödtabby med lite vitt. De är redo att flytta den 11/6 då de blir 12 veckor och då är de vaccinerade mot kattpest och kattsnuva samt avmaskade. Till skillnad från alla deras långhåriga syskon så blir de nog korthåriga. De är vana vid barn och mycket trygga och keliga.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östersund

Två mysiga kattbebisar varav en långhårig

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jättemysiga och ur-gosiga! En Hona som är skjöldpadsfärgad, med väldigt ovanlig teckning i ansiktet ( korthårig) En Hona som är mörkbrun med en vit fläck framme på bröstet ( långhårig) Mamman är en Svensk bondkatt och pappan är Helig Birma! Kattungarna är leveransklara och har fyllt 12 veckor ( enligt sveraks regler) Dom är rumsrena och har vid leverans blivit avmaskade 2 gånger! Välkommen att komma och titta! Leverans kan ordnas till Östersund!
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gislaved

Långhåriga kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
hej vi heter johan,rut o molli vi är blandning med skogskatt, lite main coon o bondkatt vi önskar nytt hem vi är vana vid hundar,katter o barn.vi är 13 veckor o självklart går vi på låda och är avmaskade ,vi äter både torrfoder och blöt mat,dom andra bilderna visar hur mamma o pappa ser ut och våran stora syster,ni får gärna skicka sms till mamma om ni är intresserade välkomna 0703-210049 mvh johan ,rut o molli ps. vi bor i reftele
1 100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj