Quantcast
Till salu inom: ”

långhårig bondkatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Då husse och matte skall flytta behöver jag Wilma ett nytt hem. Jag är en blandning mellan norsk skogskatt och bondkatt en liten långhårig kattflicka som är otroligt charmig, snäll och kelig. Jag skulle helst vilja komma till någon, där jag får möjlighet att vara så väl ute som inne. Jag är uppvuxen med barn omkring mig och har inget i mot dem. Är 8 år, öronmärkt och kastrerad. Kattlåda och kammar medföljer. Jag kostar 100Kr för det måste jag göra här på Blocket! Men det som verkligen räknas är att jag skall komma till ett bra hem, så du som hör av dig skall vara seriös!
Vi har tre stycken härligt sociala killar som är en blandning mellan maine coon, skogskatt och bondkatt. De är alla tre rödtabby med lite vitt. De är redo att flytta den 11/6 då de blir 12 veckor och då är de vaccinerade mot kattpest och kattsnuva samt avmaskade. Till skillnad från alla deras långhåriga syskon så blir de nog korthåriga. De är vana vid barn och mycket trygga och keliga.
Jättemysiga och ur-gosiga! En Hona som är skjöldpadsfärgad, med väldigt ovanlig teckning i ansiktet ( korthårig) En Hona som är mörkbrun med en vit fläck framme på bröstet ( långhårig) Mamman är en Svensk bondkatt och pappan är Helig Birma! Kattungarna är leveransklara och har fyllt 12 veckor ( enligt sveraks regler) Dom är rumsrena och har vid leverans blivit avmaskade 2 gånger! Välkommen att komma och titta! Leverans kan ordnas till Östersund!
hej vi heter johan,rut o molli vi är blandning med skogskatt, lite main coon o bondkatt vi önskar nytt hem vi är vana vid hundar,katter o barn.vi är 13 veckor o självklart går vi på låda och är avmaskade ,vi äter både torrfoder och blöt mat,dom andra bilderna visar hur mamma o pappa ser ut och våran stora syster,ni får gärna skicka sms till mamma om ni är intresserade välkomna 0703-210049 mvh johan ,rut o molli ps. vi bor i reftele
Säljer 4 rara katter trilla 2 år grå vit bondkatt,Truls hennes bror hår långhårig svart o vit skogskatt o bondkatt.tussa 5 mån grå som sin mamma mkt kelig.Pappan Alfons 2 år.En skogskatt.Blåtigrerad.Mamman o katt tjejen skulle passa i samma hem.samt hennes keliga morbror.behöver ej komma till samma. vi ska ha tillökning.räcker med vår hund.dem är hundvana.vana att va ute.Den lilla är otroligt rar! kan ej ha dem kvar viktigt! att dem kommer till bra hem.seriös människa! ring mig eller maila.pratar vi mera om priset/Helena.