Quantcast
Till salu inom: ”

norsk bondkatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har två stycken katter som omedelbart behöver ett nytt hem på grund av päls allergi. Ålder är 2 och 5 år, kastrerade och chipmärkta. Den som är 5 år är 100% bondkatt medens den som är 2 år är 75% norsk skogskatt och 25% bondkatt. Båda två är tigrerade till färgen. hundvana. Kattlåda och mat medföljer. De är väldigt sociala och gosiga katter. Ser helst att de kommer till samma hem men om det inte är möjigt får de komma till olika hem. Ni som ringer ska vara djurmänniskor och inte ta dessa bara för att testa och se hur det är att ha djur! Mvh/ritva
Söker ett nytt hem till min kattunge (hona, ej steriliserad el. öronmärkt). Hon är ett halvår gammal och en blandning mellan bondkatt och norsk skogskatt. En väldigt social och tillgiven katt som bör komma till en husse/matte eller familj där det händer mycket. Hos mig har hon varit innekatt. Hon går väldigt bra med hundar, småbarn, andra katter och djur. OBS! På bilden är hon bara 10 veckor gammal. Säljes endast p.g.a. tidsbrist. Finns i Sandviken. Ring, SMS eller mail.
Löken (som han heter) söker ett nytt hem pga tidsbrist. Löken är en frisk 6-årig, kastrerad kille som söker ett nytt hem, han är en korsning mellan norsk skogskatt och bondkatt. Han är innekatt för tillfället, men gillar att kunna gå ut om möjlighet finns. Åtminstone tillgång till en balkong. Löken är väldigt snäll och älskar att bli klappad och ligga i knät. Han är snäll mot barn och andra djur. Han är en perfekt katt och det är bara att mejla vid intresse!
Jag ska flytta ner till Växjö för att studera i tre år, och måste tyvärr därför göra mig av med min älskade lilla katt. Det är en honkatt, innekatt, inte kastrerad, tystlåten och gillar att bli busad med. Född: 8e maj 2010. Önsar att hon får ett nytt hem där hon kan fortsätta att bli älskad. Ring helst på telefonen. Finnes på Teg, Umeå.
Vackra tabbytecknade Lilla Prick med leopardprickig mage, söker ny ägare. Mormor katt har påbrå av norsk skogskatt så Lilla Prick har något längre päls än vanlig bondkatt. Hon är leveransklar 16 september (12 veckor gammal) och har vaccinerats (vid 8 veckors ålder). Hon har hållits inomhus. Hon har vuxit upp med stabil ocj kärleksfull kattmor, fyra sällskapliga syskon ur samma kull och i en barnfamilj. Hon är mycket tillgiven, pigg och framåt.