Quantcast
Till salu inom: ”

bortskänkes borås säljes

vitrinskåp

Västra Götalands län
Borås
F

Tidigare annonser till salu

Hej alla. Jag har en 90x200 sultan säng som just nu tar upp hela mitt förråd. Den känns ovärd att sälja, så jag skänker bort den, mot att den hämtas. Jag bor på 6e våningen (lugn - det finns hiss), så först till kvarn. (Ytterst tacksam om jag kanske kan få en 20a för annonsen) Kan hämtas i centrala Borås efter 16:00 och efter överenskommelse såklart.
Stor grön sofa bortskänkes till den som kan hämta den innan helgen är över. Sedan åker den på tippen. Den är välanvänd men har nog några år till I sig. Klädseln behöver nog tvättas men klädseln är lätt att ta av och på. Finnes I närheten av Maxi I borås. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ger bort min soffa då katter har gått loss på den och misstagit den för en klösbräda. Den är otroligt fin och bekväm, men tyvärr sliten på kanterna som kan ses på bilderna. Bra som första soffa, om du kan tänka dig att klä om den, eller om du har katter. Tydligen. 240 cm lång. Hämtas på Göta i Borås. Divanen kan tas bort och armstöden får antagligen skruvas loss om det ska gå smidigt att transportera.
Vackert vitrinskåp med fina detaljer i gediget trä (påminner om mahogny). Höjd: 203cm, djup: 42cm, bredd: 144cm. Belysning. Två hyllor av glas varav den högst upp är sprucken o behöver bytas. 4 skåpsdörrar, det fattas glas i 3 av dem. Vi har två hela glas till dörrarna som kan sättas i (se bild), men köparen behöver alltså ett glas till för att det ska bli komplett. Annars är skåpet i mycket gott skick, vi säljer det för att vi inte har användning av det längre. Bortskänkes för annonskostnaden (60kr)
Dubbelsäng 90x200 i kontinentalutförande. Fabrikat Svane, ca 10 år gammal. De övre madrasserna kan vändas för olika mjukheter. Bäddmadras 90x200x5 ingår. Sänggavel, svart metall medföljer. Träsockel. Sängkappa medföljer också. På bilden syns endast en av de övre madrasserna. Fodral till bägge finns. En av madrasserna har en estetisk defekt. Skumgummiramen buktar ut något på ställe men det påverkar inte sängen funktion eller liggkomfort och syns inte heller när madrassen ligger i fodralet. För övrigt är sängen i mycket gott skick