Quantcast
Till salu inom: ”

bortskänkes dalarna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Mina två hanråttor behöver ett nytt hem pga att jag inte har tid med dom längre. Dom är två bröder på ganska precis 1 år och är vita med brunt över ryggen. Dom är väldigt sociala och gillar att vara med överallt. Anledningen till att jag vill bli av med dom är för att jag tycker synd om dom eftersom jag inte alls har mycket tid för dom längre, tråkigt nog. Om någon är intresserad så medföljer stor bur med full utrustning om så önskas för 50 kronor.
Ett större parti kontorsskärmar av varierande storlek bortskänkes. Likadana som på bilden, men även större samt i andra former. Bra skick. Skärmarna var ursprungligen tilltänkta att användas för ett bygge av inspelningsstudio, vilket dock aldrig blev av. Så nu står de bara och samlar damm. Effektiv dämpning av rumsklang. Om inte för kontoret, så är de perfekta att montera i hemstudion, replokalen etc. Ca 50 st. Hämtar du dem så får du dem. Finns i Borlänge. Dylika tingestar brukar kosta ansenliga summor pengar i vanliga fall, så slå till.
Jag har ett timmerhus i Sälen, modell fjällstuga, uppsatt på 60-talet på ca 55 kvm boyta och 80 kvm byggyta. Jag har tänkt mig att skänka timmerstommen till den som vill ta hand om hela huset och lämna en städad tomt efter sig. Rivningen ska utföras enligt rivningsplan vilket innebär att sortering måste göras. Dock är det till 95% frågan om trämaterial. Huset har stått tomt i ett antal år och saknar de flesta fönster liksom inredning men taket är intakt så timmerstommen är det inget fel på. Skickar gärna ritning från byggnadslovet och lite detaljbilder till seriöst intresserade som är beredd på att starta arbetet så snart snön smält. Mvh/Ulf Jonfelt
Husqvarna spis, årtal okänt. Fungerar som den ska. Säljes pga renovering. Bredd: 69,5cm Djup: 60cm Höjd: 89,5cm Säljes med 3 plåtar, varav en långpanna. Pris: 400kr bvsa Fläkten vet jag inte vad det är för märke på eller hur gammal den är. Men den fungerar iaf. Bredd: 70cm Djup: 48cm Höjd: 28,5cm Pris: Bortskänkes! Ring eller maila. Svarar inte på sms!! Vill bli av med dessa så fort som möjligt. Transport får ni stå för själva, har heller ingen möjlighet att hjälpa till att bära. Tar bort annonsen när sakerna är borta.
Beige/brun tvåsits-soffa med några år på nacken. Kattklöst på armstöden, lagad i tyget på undersidan och väldigt sliten på sittdynorna (nästan hål på ett par ställen). Har för mig att den är från MIO. Jätteskön att sitta i, så med överdrag eller ny klädsel funkar den i några år till. Mått: B: 170 cm D: 85 cm Bortskänkes för 100 kr. Finns i Borlänge. Maila för fler bilder. Pris: 100 kronor