Quantcast
Till salu inom: ”

diskmaskin bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Fungerar med stor sannolikhet. Nyinflyttade satte vi på maskinen och den gick igång som den ska förutom att inget/ väldigt lite vatten kom. Vi gav upp och köpte en ny Miele men det blev samma resultat. Därför lär problemet ligga i vår koppling/ dåliga blandare den är kopplad till. Bär- eller transporthjälp kan tyvärr ej erbjudas. Finns i Midsommarkransen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har köpt en ny diskmaskin och behöver bli av med vår gamla. Den har ca 10 år på nacken (tillhörde de tidigare ägarna av lägenheten) så vi vill inte slänga den men vi har såklart ingen användning för två diskmaskiner. Vi vill bli av med den så fort som möjligt eftersom den just nu tar upp plats i hallen. Du får den om du hämtar den! Kontakt sker via mail i första hand och sen via telefon om du bestämt dig för att komma och hämta diskmaskinen. Den är av märket electrolux och har "standardmått".
Hej! Skänker bort mitt kök mot avhämtning, allting följer med som är på bilden (ej diskmaskinen) och man måste hämta allt om man ska ha köket. Vet ej om jag har skruvat ner köket innan eller om de är kvar i såna fall så får ni skruva ner det. Skänker även bort mina gungor mot avhämtning. Så dem som vill ha dem får montera ner dem själva. Mejla mig gärna då jag jobbar både dag och kväll
Komplett kök med vitvaror bortskänkes mot demontering och avhämtning snarast möjligt. Köket inkluderar induktionshäll från Bosch, diskmaskin från Cylinda, blandare från Mora med diskmaskinsavstängning, kyl & frys från Husqvarna, integrerad ugn & micro från IKEA (Whirlpool). Samtliga vitvaror fungerar utan kända fel. Köket är av märke Smålandskök från KalmarSnickeri. Köket måste demonteras och bortforslas snarast möjligt. Enbart komplett demontering och bortforsling intressant, dvs allt eller inget. Den som kan demontera och forsla bort snarast får allt. Först till kvarn! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Finns det någon vänlig själ därute som vill ge mina russinfingrar dispans från allt diskande? Söker en liten diskmaskin/bänkdiskmaskin, för en billig peng eller som bortskänkes. Har tyvärr inte så mycket att ge men massa kärlek i tacksamhet. Vi är 2 vuxna, fyra katter och en hund i hushållet och det blir en massa disk med skålar, glas och ny bestick efter varje måltid. En timme - två timmar om dagen minst diskar jag. Det är riktigt trist :( Om någon därute har en maskin ni hade tänkt slänga eller skänka bort, ring mig gärna! :) Vänligen, Darja