Quantcast
Till salu inom: ”

burma katter omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hjälp oss hitta ett nytt kärleksfullt hem till våra underbara katter, Cecar och Cleo. Katterna bor i nuläget i ett jourhem ute på Tyresö då vår son blivit allergisk och de måste omplaceras omgående. De är 3 år och kastrerade. De är båda två väldigt keliga och behöver uppmärksamhet, är både ute och inne. För oss är det viktigt att de kommer till nya bra ägare då vi håller dem mycket kära. De behöver varandra så helst går de till en och samma familj. Vi prioriterar ett bra hem därför är priset helt ointressant för oss. Försäljningen följer djurskyddslagen samt Sveraks & Svenska Kennelklubbens rekommendationer .
Pga flytt måste jag överväga att omplacera mina fina katter. De omplaceras endast tillsammans då de är väldigt beroende av varandra. Den ena katten är av rasen burma, han har stamtavla och är kastrerad. Han är väldigt lugn och försiktig och liten till växten. Den andra katten är huskatt, kastrerad, kraftigare och väldigt lugn och tillgiven. De är båda oerhört snälla, leker lugnt med varandra. De skulle passa i ett lugnt hem utan barn. Kommer barn på besök gömmer sig burman och kommer inte fram förrän de gått hem. Jag ser helst äldre intressenter. Katterna får med sig sina tillhörigheter, dvs bäddar, transportbox osv. Denna annons är endast för att undersöka möjligheten att mina katter får det bättre än jag har möjlighet att erbjuda dem i mitt nya hem. Hittar jag inte rätt så får de stanna hos mig. Priset gäller båda katterna
Vi är tyvärr tvungna att fatta detta beslut om omplacering.. De är ett syskon par födda Okt-14 kastrerad reg. cream kille, en rödtabby tjej okast. Och en kastrerad reg. tjej född April-11 Alla är inne katter idag men skulle trivas bättre av att få gå ut, dom är vana med barn och hund (är lite reserverade mot nya hundar i början) Ser helst att syskon paret bor tillsammans. Dessa tre omplaceras endast till rätt hem och inte till första bästa Maila sms lr ring för mer info (Katterna är över 12 veckor)
Måste tyvärr omplacera mina två änglar, då det inte längre fungerar hemma. Dom vill ha mer kärlek och uppmärksamhet än vad jag nu kan ge dom. Kimschi 4år är en sköldpadsfärgad bondkatts hona som är okastrerad. Figge 5år (Figaro) är en choklad-beun Burma hanne, som är kastrerad. Hör av er snarast vid intresse. //Kimsan
Vacker Burma hane söker nytt hem akut! Den här killen har alltid bott med sin bror och det har funkat fint. Tills vi flyttade, efter flytten har det inte fugerat mellan bröderna. Då den här killen gett sig på brorsan. Så att det har blivit otrevliga gräl och gruff mellan dem. Så vi har varit tvungna att skilja dem åt under perioder. Men inte fått det att fungera ändå i det nya boendet. Vi har nu valt att ta det tunga beslutet att omplacera Kenji. Då han inte trivs med att bo med hunden eller andra katter längre. På grund av oseriösa köpare, så är Kenji fortfarande till salu. Vår Kenji är ett utställningsexemplar, en vacker katt med snygga linjer och proportioner. Han är en renrasig Burma född 2009-12-11 chippad med stamtavla, kastrerad i färgen choklad. Burman sägs vara kattvärldens hundar och är en super social ras. Vilket stämmer väl in på vår fina kille. Han är en snäll och gosig kille, som förtjänar att vara nr 1. Han är en underbar Kärleksfull och väldigt social vän, som alltid möter dig och dina gäster i dörren. Han vill vara där du är, ligga i ditt knä och sova i din säng (om han får) och vara tillsammans med dig. Han är intresserad av vad du gör och hjälper gärna till. Pratar även med dig lite då och då. Han är lekfull och leker gärna roliga smyga på bytet lekar och annat som hittas på. Apport är något han inte tröttnar på i första taget. Bland det bästa han vet är att få ligga i ditt knä eller hänga på din axel. Naturligtvis är han rumsren, van att gå på låda, klippa klorna. Han kan gå i sele och koppel och följer gärna med ut när solen tittar fram. Låter det här som en katt för dig/er då är ni välkomna att skriva några rader eller slå en signal. Kenji är perfekt till barnfamilj en pensionär, eller dig som vill uppleva villkorslös kattkärlek. Men han måste få vara ensam katt, då detta är en alfa hane som sätter andra djur på plats. Men mot oss människor så går det inte att hitta någon mer tillgiven, keligare och gosigare katt. Det viktigaste är nu ett hem som är permanent. För våra älskade prins. Så länge annonsen finns kvar finns Kenji kvar för omplacering!