Quantcast
Till salu inom: ”

cykel 500kr säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Allt i mycket gott skick. Alltid inomhusförvarad. Komponenter av god kvalitet: Ram 50 cm i aluminium 28 tum alu-fälgar Nya punkteringsfria Schwalbe-däck (värde 500 kr+). V-bromsar Shimano nav, drev, kedja, 28 växlar Dämpad framgaffel Cykeldator Cateye Pakethållare Stöd LED-belysning fram och bak samt reflexer Stänkskärmar Fullt utrustad för cykling i trafik enligt lag. Perfekt för enklare träning, cykelpendling och bara som vardagscykel. Passar för personer kring 180 cm och längre. Nypris kring 9000 kr.
säljer cyklar som vi vill bli av med den första cykeln är för en 4 till 5 årig och det är inga växlar på den för den vill vi ha 500 kr för den andra cykeln är en kill cykel och är för 11-15 år det finns växlar på cykeln.för den vill vi ha 700 kr för den sen den tredje cykeln är en tjej cykel 11-15 år det finns växlar på cykeln för den vill vi ha 700 kr. För allt 1900. Vill du ha mer information ring
Som nybliven Örebroare har jag insett att en cykel i denna stad är ett måste. Jag är intresserad av att köpa en damcykel 28tum och 21växlar max 500 kr. Jag är nöjd så länge det går att cykla på den den behöver inte vara snygg men inget renoveringsobjekt utan det skall gå bra att cykla på den. Ett plus om den finns nära univeristet då det är där jag bor ;) Maila mig gärna om ni har någon cykel som bara står hemma och samlar damm så ska jag se till att den blir använd!
Hej. Hade nu tänkt sälja min cykel pga hehov av pengar! Den funkar helt utmärkt alla växlar och bromsar går som de ska! lite info: *21 växlar. *Stöddämpare fram. * mm. Kvitto finns! Bild fins på ramnummret och cykeln i bild tydligt! Hade tänkt mig 500kr priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär! Ring för mer info 0762547664
Nu säljer jag min cykel med sorg. Den är jätte fin och jätte bra ända problemet är att bromsarna inte funkar. Går säkert att laga men jag eller varken min pappa kan inte eller varken orkar så känns det som att det är onödigt att den bara står där och istället att någon annan som kan laga den och kommer använda den. Den har många växlar. jag har haft den ungefär i 2 år. Mitt pris är 500kr då det är som sagt en bra och snygg cykel. Medföljes en låsnyckel till cykeln. Ring eller maila vid intresse.