Till salu inom

"cykel släpvagn säljes"

Alingsås
Igår

Allebike

2 950 kr
Blocket.se
Partille
Igår

Scott Voltage 24"

2 000 kr
Blocket.se
Malung-Sälen
Igår

Ecoride Ambassadör 28 tum

6 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

Trickcykel

1 000 kr
Blocket.se
Lycksele
Igår

Polar 590 CTX 2007 *Dubbelb...

209 900 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Kolfiber cykel Singelspeed

3 900 kr
Blocket.se
Igår

Lådcykel

12 500 kr
Blocket.se
Nykvarn
Igår

Släpvagn med tipp

9 000 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Barncyklar i olika storlekar

400 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Göteborg

Cykelvagn röd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
kvalitets utförande med en stabil, pulverlackerad stålram. Vagnen är mycket snabb att montera och demontera.Hjul med snabbkopplingar.Cykelvagn med störtbåge och säkerhets flagga.Tåligt lättskött kapell (regn avstötande)Roterande säkerhets koppling (släpvagnen står kvar om cykeln välter)Utrustad med 5punktsbälten för två barn samt myggnät och plastframruta som har en skada se bild nr 2 Inga problem när den är fäst vid en cykel men när man kopplar i hop cykel vagn däcket så svänger den gärna åt höger mer. Säkert en händig kan åtgärda det. Men vi är ej i behov av den längre.
700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Ljusdal

Yamaha FJ 1200 -88

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu ska jag sälja en av mina motorcyklar till förmån för skoter och släpvagn. Det är en Yamaha FJ1200 av årsmodel 1988. Den har gått 7250 mil. Det är en stor tung cykel som är välbalanserad och lämpar sig väl för övningskörning. Det är låg sitthöjd vilket gör den lätt att hantera i trånga utrymmen. Vissa skavanker finns men bara av utseendemässig karaktär. Däck och drivpaket är OK. Toppboxen på bilderna följer med. Besiktad fram till och med 2014-05. Eventuellt byte mot skoter eller stor släpvagn, gärna med kåpa. Pengar kan läggas emellan!
15 000 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Karlskrona

Pinki 16 perfect julklapp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Pneumatic däck 16 Cykel har två bromsar (fot i torpeden och hanbroms på ratten) Fullt skydd mot kontakt med rörliga delarkragar.. Färgade sadel Justerbar höjd och lutning ratt Skumkuddar på ratten demonteringsbara stödhjul som gör lärandet enkelt att cykla Justerbar höjd sadel Metallic målade skärm. Cykel finns i Karlskrona. Om företaget PolCargo är en direkt importör from Polen. Vi säljer cyklar, båtar och släpvagnar
995 kr
Blocket.se

Elmotor Sigma 28lb Endast byte

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Eldriven båtmotor av modell Sigma 28lb inkl batteri. Motorn är i mycket bra skick eftersom den används i max 2 timmar, 5 hastigheter fram och två bak. Batteriet på 70ah har även det max 2 tim driftstid. Säljs för 1500:- inkl batteri, ev byte Jag tänka mig att byta det mot exempel moped, cykel, gräsklippare, materiel för dränering, ved, iPad, släpvagn, verktyg, trädgårdsmöbler, eller kom med förslag. För att spara både din och min tid är jag endast intresserad av seriösa bytesförslag. Välkommen!
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj