Quantcast
Till salu inom: ”

cykel släpvagn säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

ProduktbeskrivningMed våra specialsläpvagnar blir det enkelt att lasta cyklar, motorcyklar eller andra mindre fordon för att tryggt kunna transportera dem vart du vill. LastförmågaMaxlast 330 kg Invändiga mått (LxB) 200 x 117 cm Mått och vikt på släpvagnenTotalvikt 450 kg Tjänstevikt 120 kg Totallängd 306 cm Totalbredd 160 cm Axeltyp enkelaxel Hjuldimension 4 x 10" stålfälgÖvrig info om släpvagnenFörstärkta skärmar i lackad och galvaniserad stålplåt Rak dragbalk Robust dragbalkar Gummireflexer Skyddande avbärare bak Mjuk elkabel Släpvagnen på bilden kan vara extrautrustad.Avhämtningsort Avhämtningsort Sävsjö alternativt leverans, mot debitering, till din närmaste depå. Läs mer om leveransen här.
kvalitets utförande med en stabil, pulverlackerad stålram. Vagnen är mycket snabb att montera och demontera.Hjul med snabbkopplingar.Cykelvagn med störtbåge och säkerhets flagga.Tåligt lättskött kapell (regn avstötande)Roterande säkerhets koppling (släpvagnen står kvar om cykeln välter)Utrustad med 5punktsbälten för två barn samt myggnät och plastframruta som har en skada se bild nr 2 Inga problem när den är fäst vid en cykel men när man kopplar i hop cykel vagn däcket så svänger den gärna åt höger mer. Säkert en händig kan åtgärda det. Men vi är ej i behov av den längre.
Nu ska jag sälja en av mina motorcyklar till förmån för skoter och släpvagn. Det är en Yamaha FJ1200 av årsmodel 1988. Den har gått 7250 mil. Det är en stor tung cykel som är välbalanserad och lämpar sig väl för övningskörning. Det är låg sitthöjd vilket gör den lätt att hantera i trånga utrymmen. Vissa skavanker finns men bara av utseendemässig karaktär. Däck och drivpaket är OK. Toppboxen på bilderna följer med. Besiktad fram till och med 2014-05. Eventuellt byte mot skoter eller stor släpvagn, gärna med kåpa. Pengar kan läggas emellan!
Pneumatic däck 16 Cykel har två bromsar (fot i torpeden och hanbroms på ratten) Fullt skydd mot kontakt med rörliga delarkragar.. Färgade sadel Justerbar höjd och lutning ratt Skumkuddar på ratten demonteringsbara stödhjul som gör lärandet enkelt att cykla Justerbar höjd sadel Metallic målade skärm. Cykel finns i Karlskrona. Om företaget PolCargo är en direkt importör from Polen. Vi säljer cyklar, båtar och släpvagnar
Eldriven båtmotor av modell Sigma 28lb inkl batteri. Motorn är i mycket bra skick eftersom den används i max 2 timmar, 5 hastigheter fram och två bak. Batteriet på 70ah har även det max 2 tim driftstid. Säljs för 1500:- inkl batteri, ev byte Jag tänka mig att byta det mot exempel moped, cykel, gräsklippare, materiel för dränering, ved, iPad, släpvagn, verktyg, trädgårdsmöbler, eller kom med förslag. För att spara både din och min tid är jag endast intresserad av seriösa bytesförslag. Välkommen!