Till salu inom

"cyklar bortskänkes säljes"

Västerås
Idag

Monark Kajsa

2 900 kr
Citiboard
Igår

Saveno barncykel 20 tum

500 kr
Blocket.se
Solna
Igår

MTB, 21-Växlad, 26-tums, Ra...

995 kr
Blocket.se
Lund
Igår

Bortskänkes gratis

Blocket.se
Tumba
Idag

Bortskänkes

Blocket.se
Idag

Trek x caliber 9

7 000 kr
Blocket.se
Vallentuna
Idag

Soffa och soffbord bortskänkes

Blocket.se
Huddinge
Idag

Barncyklar

200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Herrcyklar  ·  Kungsholmen

Bortskänkes: Massakrerad DBS-cykel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Min trogna 5-växlade, 28-tums DBS-springare fick sig en rejäl omgång av några huliganer för ett tag sedan; Framhjulet blev rejält skevt, fram- och baklyset sparkades sönder, växelspaken slets loss och mest imponerande: vänstra trampan bröts av i själva godset. (Trampan finns dock kvar.) Jag orkar bara inte reparera cykeln (en gång till ...) så därför skänker jag bort den till någon händig fixare som vill komma och hämta den på Kungsholmen. Cykeln gick som ett spjut innan massakern och borde kunna göra det igen.
0 kr
Blocket.se
Herrcyklar  ·  Solna

Crescent sportcykel (trasig) + reservdelar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Crescent Fashion Line sportcykel säljes. (inte den på bilden, men samma modell) Bakhjulet är så pass skevt att cykeln i nuläget inte är i användbart skick. Bromsar, växlar och kedja är i bra skick. Däcken är använda men fungerar. Slangarna är hela och nya. Nyckel finns. Sadeln är trasig. 350:- ---------------------------------------------------- Dessutom har jag en Sprick sportcykel i mycket dåligt skick. Kan troligtvis inte lagas, men användas för reservdelar. Bortskänkes Båda upphämtas i Solna så snart som möjligt. Säljes pga flytt.
300 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Vännäs

Mer än 100 cyklar bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Alla är repobjekt, mer eller mindre kompletta. Uppskattat antal 120-150 st (på bilden syns endast en mycket liten del). Huvuddelen finns i förråd 10 km utanför Bjurholm och resterande del finns i Vännäs. Samtliga objekt har genomgått kontroll hos polismyndighetens hittegodsavdelning. Du kommer att få erlägga en depositionsavgift som återfås när samtliga objekt hämtats. Kontakt endast kvällstid, helst via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Möbler och Heminredning  ·  Västra Götalands län

Hylla: IKEA Expedit (4x4, vit) bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Har en IKEA Expedit (4x4, vit) som jag/vi inte längre behöver och gärna skänker bort (eller byter mot en flaska vin :-) mot att ni hämtar den (i Vasastan i Gbg). Hyllan är i bra skick sånär som ovanpå, där den har några märken pga att det stått en cykel där.. Har ingen egen bild men det är alltså en sån här: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40047675/ Hyllan är demonterad och alltså relativt lättflyttad. Längsta delen är 150cm. Om det låter intressant så hör av er så ordnar vi något.
20 kr
Rensavinden.nu
Cyklar  ·  Hisingen

Cykel cyklar barn dam herr

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Alla möjliga cyklar säljes billigt - Barn, dam, herr m.fl. Cyklarna har stått ute denna vinter under tak, men vissa är i behov av översyn. Mer eller mindre rost har börjat komma, så de behöver oljas in och ses över inför sommaren. Jag säljer dem billigt från 100:- till vad vi kommer överens om. Vissa av cyklarna är aldrig använda, men ser ändå gamla ut eftersom de inte har stått inomhus. Någon bortskänkes.
50 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj