Till salu inom

"dalmatiner omplacering säljes"

Solna
Idag

Bengalkatt 9 år omplacering

1 000 kr
Blocket.se
Österåker
Idag

Kaninungar

150 kr
Blocket.se
Eslöv
Idag

Jet 1221vs med stativ

7 500 kr
Blocket.se
Kalix
Idag

Omplacering norsk skogskatt

1 500 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Idag

Omplacering

500 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Innekatter Letar Nytt Hem

700 kr
Blocket.se
Torsås
Igår

Omplacering av vår fina kille

5 000 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Omplacering

3 000 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Chihuahua

16 000 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Igår

Kaniner för omplacering

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Lidköping

Dalmatiner

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av ändrade möjligheter till hundpassning har kennel Ekryda följande hundar för omplacering: SE U CH Ekryda Nanook, avelshane f 2005, säljes med bibehållen avelsrätt, bild 1 Ekryda Vidar, f sept 2009, bild 2 Ekryda Xavier och hans kullsyster Xeres, f januari 2010 Samtliga hundar är svarttecknade. De säljs med SKK:s köpeavtal. Givetvis är de veterinärbesiktigade vid leverans. Pris diskuteras med seriösa intressenter. Jag har fött upp rasen sedan 1978 och delar gärna med mej av mina erfarenheter. Jag ser gärna en första kontakt via mejl där du berättar vad du har att erbjuda mina prickiga vänner! Välkommen att höra av dej!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Landskrona

Dalmatinerhane

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
En ung brunfläckig dalmatinerhane är av behov av omplacering på grund av sjukdom. Han är född 25 Mars 2013 och är en glad, livlig och snäll hund. Skulle uppskatta om de som är intresserade att köpa honom har en aktiv familj. Fler hundar sen tidigare är också ett plus så att han har kompisar att leka med. En Dalmatiner är inte en nybörjarhund så tidigare hundvana är ett krav. Hunden är utan stamtavla, den är chippad och vaccinerad. Han är väldigt aktiv, är glad för barn och har ett stort behov av fysisk stimulans. Mat, matskål, koppel, halsband, hundschampoo, hundgodis och hundsäng medföljer.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävleborgs län

Akut omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Jag har 2 hanhundar som jag behöver omplacera akut pga att min äldsta dotter börjat utveckla allergi :( En dalmatinerhane och en goldenhane. Dalmatinern är 9 mån, han har bruna prickar och har en "blaffa" på höger öga så han är inget "utställningsämne" eller ngt för avel, men utöver det så är han väldigt fin exteriört! Han är super snäll och van vid barn, katter och hundar. Han är inte rikigt fullt dresserad än, men han sitter och väntar på "var så god" vid mat, tar ögon kontakt innan utgång genom dörren. Han är dock inget större "fan" av kloklippning :) och jag har inte lyckats lärt honom "gå fint" i koppel än, men det lär hinnas med han är ju ung än:) Han heter Toot's I wanna hold your hand men vi kallar honom Jack efter "Jack Sparrow" då han ser ut som en pirat med sin "blaffa" :) Goldenhanen är 7 år, även han är supersnäll och van vid katter, barn och hundar. Han är "kryptokid", vilket betyder att hans testiklar sitter uppe i buken, (det är inget som stör honom) vilket betyder att han inte heller är ngt "utställningsämne" eller ngt för avel, men fin exteriört. Han äter dock medicin mot epilepsi, som han troligtvis kommer behöva äta resten av livet för att slippa anfall. Men det är en billig medicin som kostar ca 40kr/mån så det är inge stor kostnad. Han har i sin ungdom "tagit" fågel i munnen och han älskar att bada :) Han är en typisk "familje hund" världssnäll mot barnen. Alltid glad och sprallig och älskar alla!! Han heter Attigårdens golden Iceman, men vi kallar honom Ice. Hade väl tänkt mig kanske 2000kr för Jack och 1000kr för Ice men ett vänligt och kärleksfullt hem är viktigast! Är du intresserad eller vet någon som är det så hör av er via mejl eller tele för mer info eller om du/ni vill träffa hundarna. Tack//Erika
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västervik

Omplacering av blandrashane

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Omplacering av snart 3-årig blandrashane Bordercolie/Labrador/Dalmatiner/Weimaraner/Hamiltonstövare. Hundvana ett måste alltså ingen förstahund. Behöver en matte/husse som är engagerad i tex bruks. Rätt hem är viktigare än priset. Bäd,skålar,koppel, spårselar mm följer med.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Omplacering av blandrastik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan igen.. Lägger nu ut annonsen igen pga oseriösa spekulanter och att jag fortfarande inte hittat någon som passar, Kokos betende blir värre gradvis hela tiden när hon är med mig med skällande och utfall mot både andra hundar och människor, dock gäller detta ej när hon är med andra te.x mina föräldrar där det är annorlunda. Vill även tillägga att hennes fällande är ganska extremt och mycket mer än "vanligt". Jag letar efter någon som är hundvan och helst kunnig/erfaren av att ta hand om/träna hundar med sociala problem. På grund av förändrade familjeförhållande och att Kokos visar ett mer och mer försämrat betende gentemot mig sedan exet flyttade ut så kan jag inte behålla min älskade fyrbenta vän.. Kokos är en kastrerad blandrastik. (Labrador/Golden Retriver/Dalmatiner) Hon blir fyra år gammal till sommaren och jag och min fd skaffade henne som valp. Hon är chippad, registrerad och vaccinerad. Jag hoppas att jag kan hitta någon hund van person som kan ge Kokos all den kärlek och motion hon behöver, Kokos är egentligen en otroligt omtänksam och snäll hund men hon har en del social problem. Kokos är en väldigt osäker och otrygg hund och pga det så skäller hon ofta på andra hundar och människor, reser ragg och är väldigt spänd under promenader. Men detta är hon väldigt mycket mer när hon varit hos mig(än när hon var hos exet innan hon bestämde sig för att överge sitt ansvar och låta mig ta hand om henne ensam) då hon är väldigt överbeskyddande mot mig. Hon är inte van vid barn förutom min brorsdotter men med henne fungerar det superbra men det tog sin tid, hon har bara fungerat sämre och sämre med andra hundar. Hon är även kvalsterallergiker och fäller mer än normalt. Det finns mycket mer att berätta men jag tar det gärna hellre över telefon eller ett möte. Du som ringde från Lidköping får väldigt gärna höra av dig igen om du ser annonsen och har ändrat dig, samma sak gäller dig som arbetade med jourhemmet! Förlorade alla nummer jag hade i mobilen när jag bytte telefon! Hoppas det finns någon som kan hjälpa mig! Mvh Hannes
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj