Quantcast
Till salu inom: ”

kelpie tik omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En riktigt aktiv tjej som vill vara med överallt och hela tiden! Hon är grundtränad och kan dom alldagliga kommandona och kommer alltid när man ropar på henne. Hon är tjejen som håller ihop flocken. Hon behöver komma till ett hem på landet eller till nån som gärna tar en promenad i skog och mark så hon kan få utlopp för sin enorma energi! Detta är ingen nybörjarhund så jag söker nån som är hunvan! Hon är vaccinerad avmaskad och vetrinär besiktigad nyligen och hon har stamtavla. registrerad i SKK.
Hundfrämjandet är en idiell organisation som omplacerar svenska hundar till nya hem, som av olika skäl inte kan bo kvar hemma. Just nu har vi för omplaceringKelpie tik Jr blandis hane -kasterad Powder puff/spaniel blandis tik Amstaff blandis hane - kasterad Groenendal/schäfer/colllie tik Pinscher tik Alla hundarna presenteras mer på vår hemsida där man också kan fylla i en intresseanmälan! Hundarna är märkta vaccinerade o försäkrade. Max 20 mil runt sthlm.
6 årig tik till omplacering. Hon kan inte vara ensam längre stunder då hon blir orolig så vi ser gärna att du är pensionär eller liknande. Väldigt lugn, kelig och älskar att slappa. Fungerar bra med andra hundar men leker inte med dom och inte heller med leksaker. Hon verkar inte ha något intresse av det över huvud taget. Passande ny familj är viktigare än priset, så skriv direkt och berätta om dig/er och om hur hon kan passa in i er familj.
Hej! Denna söta lilla tjej heter Zara och finns i ett jourhem i Onsala. Hennes start på livet var inte den bästa då hon bodde med en äldre man som höll henne instängd på en yta av 3kvm där hon både fick sova och göra ifrån sig samt föda en kull med valpar. När mannen blev sjuk och inlagd på sjukhus så gjordes det en stor räddningsaktion då samtliga av hans djur omhändertogs. Zara placerades på ett litet privat hundstall men har nu fått chansen att utvecklas i ett jourhem i väntan på adoption. I jourhemmet finns tre andra hundar i olika åldrar, kön och storlekar och Zara leker fint med allihopa. Dock är hon lite näbbig när hon är i jourmattes knä och vill gärna köra bort de andra hundarna för att få all uppmärksamhet själv. Eventuellt bör hon bo som ensamhund eller så får nya hemmet vara beredda på att arbeta med detta. Hon går bra i koppel, går lös i trädgården, är rumsren och aktiv. Hon behöver en del stimulans för att må bra och älskar att lära sig nya tricks. Agility och rallylydnad ligger i hennes intresse. Vi gissar att Zara har en del Kelpie i sig, varpå hon har vissa drag mot vallning då hon gärna nafsar lite i hasorna när man går. Detta är INTE p.g.a. aggressivitet eller osäkerhet utan helt enkelt ett vallbeteende. Kanske finns där intresse för att utveckla detta? Eller så försvinner det i takt med att hon får en annan uppgift. Zara är oerhört kelig och tillgiven och följer dig troget och vill vara dig till lags. Hon är född november 2014, är 39 cm i manken och väger 11,4 kg. Då Zara är kastrerad (livmoder, äggstockar, äggledare har tagits bort) så löper hon inte och har heller ingen risk att drabbas av livmoderinflammation/cancer. Hon är avmaskad, chipmärkt, vaccinerad (parvo, kennelhosta, valpsjuka, leptospiros och rabies). Ohyresbehandlad och badad Hon har ett godkänt EU-pass för de som vill resa med sin hund Möjlighet att komma och träffa henne i jourhemmet finns. Vi godkänner inte prövotid eftersom hon inte bör flyttas runt fler gånger men vi som förmedlar henne är en förening med flera års erfarenhet av omplaceringar och vi hjälper till och stöttar och ger råd inför hennes adoption. Hemmet som vi söker bör ha mycket tid för henne då hon inte är fullt ensamtränad ännu.
Med stor sorg i hjärtat är vi tvungna att omplacera våra älskade familjemedlem, Barka. Tyvärr våra ena son har pälsdjursallergi. Våran lilla okastrerade tik är en riktig pålitlig och god vän som vill alltid vara med oss. Men tyvärr efter 6 år i den goda livet med henne måste vi hitta en ny familj. Det här beskedet gör så ont i hjärtat, så obeskrivligt ont. Vi vill med enkla ord hitta den personen/familj som kan ge lika mycket kärlek, tid och glädje till våra älskade Barka som vi. Hon är vaccinerad, har giltigt pass, försäkrad, har inga kända sjukdomar och aldrig varit sjuk heller, äter god mat och kramas regelbundet. Vi söker dig som vill ha en ny familjemedlem som du delar ditt liv med. Du får blir det lyckliga nya ägare till Barka om vi ser så att du kan fullfölja hennes drömmar om ett rikt hundliv. Pris vi diskuterar inget för det här handlar om ett liv som kan inte prissättas! Barka får berätta själv: Hejsan, jag heter Barka och fyllde 6 år i september i år. Är stolt över min fin päls som jag fick ärva från min mamma som är en renrasig mudi (ungersk vallhund) men min kraft och temperament liknar mest min pappa som är en renrasig kelpie (australiska vallhund). Jag önskar att du läser efter dem två ras litegrann. Jag älskar att vara med min familj, kolla matlagningen, eller leka med barnen, men passar mig bra även att bara ligga jämte deras fot och titta på tv. När vi är ute då älskar jag att springa fritt, nosa efter godis i skogen, hämta pinne som hussen kastar och kastar, simma och leka med boll. Blir otroligt glad om jag träffar en annan hundkompis och vi får leka med varandra, då skäller jag högt för jag är sååå glad! Jag önskar att du har trädgård och bor gärna på landet då jag tycker inte om staden. Är särskilt rädd från rullstolar så tyvärr jag är inte en bra terapihund på detta sättet. Jag är väluppfostrad, äter inte upp all mat som finns i min tallrik, bara tills jag är mätt. Är rumsren, tuggar och river inte sönder möbler, biter inte, men älskar att skälla - ja jag är hund vet du, vi måste höra våra röst! Jag önskar att träffa dig fler gånger innan jag bestämmer mig. För ja, det blir slutligen jag som bestämmer - husse och matte ska bara titta hur jag känner mig med dig, passar vi ihop eller ej. Men jag får bestämma och de lyssnar på mig det vet jag. Hoppas, du, som ska ge ett nytt hem till mig, ska vara fullt av glädje och kärlek mot mig och hjälpa över den svåra tiden som kommer vid omplaceringen. Jag lovar inte att jag accepterar situationen från första stunden men efter en viss tid ska vi bli en riktig familj. Det kräver både ditt och mitt jobb. Jag väntar på att träffa dig. Eller nej. Jag är så himla rädd. Men jag och min familj har ingen annan val, tyvärr. Maila gärna till min familj och berätta om dig själv och hur du tänker ditt liv med mig. De kan även skicka flera bilder och video om du vill.