Quantcast
Till salu inom: ”

kelpie tik omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En riktigt aktiv tjej som vill vara med överallt och hela tiden! Hon är grundtränad och kan dom alldagliga kommandona och kommer alltid när man ropar på henne. Hon är tjejen som håller ihop flocken. Hon behöver komma till ett hem på landet eller till nån som gärna tar en promenad i skog och mark så hon kan få utlopp för sin enorma energi! Detta är ingen nybörjarhund så jag söker nån som är hunvan! Hon är vaccinerad avmaskad och vetrinär besiktigad nyligen och hon har stamtavla. registrerad i SKK.
Hundfrämjandet är en idiell organisation som omplacerar svenska hundar till nya hem, som av olika skäl inte kan bo kvar hemma. Just nu har vi för omplaceringKelpie tik Jr blandis hane -kasterad Powder puff/spaniel blandis tik Amstaff blandis hane - kasterad Groenendal/schäfer/colllie tik Pinscher tik Alla hundarna presenteras mer på vår hemsida där man också kan fylla i en intresseanmälan! Hundarna är märkta vaccinerade o försäkrade. Max 20 mil runt sthlm.
6 årig tik till omplacering. Hon kan inte vara ensam längre stunder då hon blir orolig så vi ser gärna att du är pensionär eller liknande. Väldigt lugn, kelig och älskar att slappa. Fungerar bra med andra hundar men leker inte med dom och inte heller med leksaker. Hon verkar inte ha något intresse av det över huvud taget. Passande ny familj är viktigare än priset, så skriv direkt och berätta om dig/er och om hur hon kan passa in i er familj.