Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgpinscher blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Letar efter en dagmatte till min lilla dvärgpinscher Bianca, då både jag och min sambo jobbar hela dagarna. Vi bor på Trossö och lättast är väl om vi hittar någon som bor i närheten av oss. Bianca är genomsnäll hund, van vid barn och även andra hundar. Hon är väldigt personlig och lätt att tycka om. Så söker du efter en hund att ha hand om på dagarna eller bara vill ha en kompis att promenera med, tveka inte att höra av dig! mvh Hanna 076-1127490 (ring helst kvällstid)
Vi väntar valpar i Januari 2011 Z-KULLEN Beräknas födas v.3 med leverans v.12 Röda & Svart/röda Far: Dogbytes On A Break With Ross Mor: Multatuli Lady Charm Mer information hittar ni på kullens sida: http://www.camalis.se/Z-kull.htm ------------------------------------------------- Vi väntar valpar i Februari 2011 Aa-KULLEN Beräknas födas v.6 med leverans v.15 Svart/röda Far: Bittelis Isidor-Rocky Mor: CAMALIS Rock N Roll Lola Mer information hittar ni på kullens sida: http://www.camalis.se/Aa-kull.htm Vad som ingår i ert valpköp hos mig finner ni på hemsidan under VALPAR. Välkomna att höra av er för att boka tid för besök och för frågor mm HEMSIDA: www.camalis.se
Vi söker någon som kan gå ut med vår dvärgpinscher Lex när vi är på jobbet. Vi bor vid Backaplan på hisingen och behöver hjälp måndag-fredag. Någon gång mellan 11:00 och 13:00, då han inte klarar att vara ensam längre. Han är nu fem månader och väldigt glad och snäll. Han är liten och mycket tillgiven de personer han lär känna. Bor ni i närheten och vill ha honom hemma hos er så går det också bra. Passar detta dig, tveka inte att höra av dig. ca 300 kr i veckan.
Dvärgpinschervalp säljes till tryggt och varaktigt hem, en röd tik finns kvar av 7 st valpar. Omedelbar leverans. Fader SEUCh Impala Zen Zicko, moder Smallwills Basilika. Båda föräldrarna är ögonlysta och patellaundersökta ua, registrerade med full stam. Vid leverans är valparna vaccinerade, chippade, registrerade med stamtavla och veterinärbesiktigade (ej äldre än 1 vecka), dolda fel försäkrade. Hör av dig om du är intresserad av en pigg och aktiv hund som lämpar sig väl till spårning, agillity, rallylydnad m.m. eller bara till sällskap. Besök gärna min hemsida www.smallwillskennel.se
Nu letar vi akut efter ett nytt hem till Chuckie,en dvärgpinscherpojke på 16 månader som har haft turbulent uppväxt utan en fast punkt i tillvaron. Chuckie är en osäker kille med stort hjärta och mycket arbetsvilja,om du har ett livslångt hem med tid,tålamod och kärlek att erbjuda denna kille så finns det ingen trognare vän. För mer info om Chuckie är ni välkomna att ringa eller maila mig. Han är registrerad,chip.märkt och vaccinerad.