Quantcast
Till salu inom

"grå labrador säljes"

Upplands-Väsby
Idag

Labrador valpar

25 000 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Kjolar

20 kr
Citiboard
Lilla Edet
Idag

Datorbord och datorskärm

400 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

KAREN MILLEN ELEGANT FIGURS...

1 500 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Munktröja, Toppar, Kofta

30 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Toppar

20 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Överkalix

Vem vill ta hand om supersnäll hund?

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Rex. en mycket snäll familjehund säljes pga tidsbrist. Han är hela 9 år men är i mycket god kondition, dock ej någon jakthund, men däremot en mycket fin sällskapshund. Ser gärna att han kommer ut på landet eftersom han tycker om att vara ute på dagarna. Han är helsvart i färgen med lite vitt på bröstet och lite grå runt nosen. Blandras schäfer/labrador alt.laika (vet inte säkert). Mycket "pratig". Reg.nr finns och uppges vid kontakt med ev. köpare. Om Du är intresserad maila eller ring. Bilder mailas om Du är intresserad.
500 kr
Blocket.se

3 blandras valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Har 3 st blandras valpar kvar som är 3 månader nu. De är en blandning mellan Golden, Labrador och Schäfer. De är inte vacc, bes, eller chipade. Vana vid andra hundar, barn och katter. Busiga, livliga och väldigt sociala hundar. Säljer dessa åt en vän som har blivit dålig. en ser ut som Golden/Labrador där en är hane. Sen finns det två som ser ut som schäfer, en tik som är grå aktig och en hane som är svart och "gul". RING svarar inte på mail.
3 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vansbro

En söt liten valp kvar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej Nu är det bara en liten söt kille kvar!! Alla de andra har funnit ett nytt hem, Han är jätte fin och snäll. Vi har åtta stycken bedårande valpar. fyra av varje. Tre stycken är redan bokade De är född 29 september 2013 Mamman är en korsning av schäfer rottis labrador. Pappan är 100 % schäfer han är en tysk tullhund. Hans färger är grå/svart De är chippade vaccinerade vet besiktade vid leverans Både mamman och pappan är harmoniska lugna och lätt lärda.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Blandras valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Ludde,gullig 5 mån valp,blandning av labrador/grå hund/jämthund säljes pga allergi. Han är chippad,vaccinerad och avmaskad. Väldigt social och inga problem med andra hundar.Nyfiken och lekfull. Borde komma till någon med hus eller på landet för han gillar vara utomhus mycket,spåra och vara i skogen.Passar bra till jakt med tanke på rasblandningen. Ingår gör även en hundbur,hundsäng,mat och andra tillbehör. Mejla vid intresse så får ni veta mer än det lilla som står uppgivet här
4 500 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Kristianstad

Hundbur bil, Hundsäng

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bur till bil, Dogman professional inkl plastbotten för enkel avtorkning. Svart stålbur, 2 dörrar. Stl Beagel 20 kg, 77,5x48,5x57 cm. 2,5 år gammal och fint skick. 300 kr Hundsäng, tror det är en ferplast, 2,5 år gammal och i nyskick. Modell stor, passande ca Labrador.. Grå. 100 kr
100 kr
Blocket.se