Quantcast
Till salu inom: ”

hästar till salu halland säljes

Anaconda
F
Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

När Sadelklubben startade handlade allt om Lisa, Carole och Stevie och deras äventyr tillsammans. Nu håller flickorna på att växa upp till unga kvinnor och dagarna fylls av tonårsproblem. Men kärleken till hästarna finns fortfarande kvar! Den här DVDn innehåller avsnitt 1-4 i säsong 2 av Stallkompisar. En värdefull häst från Frankrike anländer till Pine Hollow men försvinner och utsätts för fara. En tjuv verkar härja bland stallen. Pine Hollow får även besök av den vackra franska juniormästaren Dorothèe Doutey.
Jag letar efter häst, som är dressyr utbildad, minst LA. Själv är jag en tjej på 22 år som han livslång erfarenhet med hästar både inom hopp och dressyr, inom vår familj har det alltid funnits hästar, jag har själv fött upp ponnier och utbildat. Blandannat år 2010 var jag i Tyskland och jobbade med dressyr hästar hos De Boer. Nu letar jag efter en possitiv, arbetsvillig häst med dressyr blod. Har ni vad jag letar efter, Välkommen att ringa eller maila.
Jag har nu bestämt mig för att låna ut eller sälja min fina kompis som är en val f -91,korsn,167 cm mankh . Vi har haft mycket roligt ihop och nu skulle det vara så kul om någon annan ville fortsätta ta hand om honom då jag inte hinner! Snäll att sko, klippa och lasta. Tävlad LB hoppning och LB dressyr. En välutbildad kille som har många år kvar att ge både som skogskompis och på tävlingsbanan. Ganska pigg och frmåt och kräver en lugn stabil hand. Ett bra hem är mycket viktigare än priset.
Efter ett svårt beslut har jag nu bestämt mig för att sälja mitt underbar sto. e: Vermouth och u: Emma. Hon är 162 cm i mankhöjd. Hon är 12 år, trafiksäker, snäll att sko och lasta. Hon är ej tävlad men har god kapacitet inom både hoppning och dressyren. I terrängen går hon jättebra! Jag säljer henne på grund av tidsbrist och jag är väldigt mån om att hon får det bra. Hon är utbildad LB dressyr & LC hoppning. All utrustning ingår! Hör av er om detta låter intressant på mail eller telefon.
Hej jag är en tjej på 28 dagar. Jag söker ett nytt hem inärheten av Källsjö. Just nu bor jag i ett hus med min bror som vi köpte tillsammans. Men nu är det dax för mig och flytta. Jag har mina hästar hemma hos mina föräldra så jag vill ha ett boende i närheten. Jag har jobb, inga anmärkninga och sköter allt som det skall. Maila eller ring om ni vill ha en trevlig tjej som hyres gäst=O)