Quantcast
Till salu inom: ”

hamster bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hamsterflickan Eliott söker nytt hem pga barnens bristande intresse. Hennes namn fick hon pga att hon kom till oss som en pojke men senare förstod vi att hon var en flicka. Hon lyssnar på sitt namn så vi har inte bytt till ett flicknamn. Hamstern Bortskänkes Vill du ha alla tillbehör med så är det 500 kr för allt + hamstern Pris kan eventuellt diskuteras till ett bra hem Hamstern finns i Partille Ring eller maila för mer info 031-3364191 Tele2 0736706688 Comviq
Efter mycket funderingar har vi kommit fram till att vår otroligt söta Polly med bur skulle må bättre med någon som har tid för henne. Därför bortskänkes hon till en djurvän som har tid och intresse för en hamster. Vi har haft henne i ungefär en månad så hon är ungefär 3 månader gammal och är sibiriskt blå. Hon är inte handtam än men med mer träning tror jag att det inte är något problem! Vi har för tillfället handskar vid hantering av henne för att vänja henne vid oss. Hon älskar sin boll däremot! Maila mig vid intresse!
Marsvins hane 2,5 år bortskänkes pga tidsbrist. Stor bur,matskål och vattenflaska finnes vid intresse. Pris 200kr Guldhamster hane 1år bortskänkes pga tidsbrist. Bur,matskål,vattenflaska,lektunnel och klätterställning finns att köpa till för 200kr Bur marsvin/kanin 100kr (ej bild) Båda är tama och sociala. Mejla el smsa gärna först då jag kan ha svårt att svara Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu skänker vi bort hamstrarna p.g.a flytt. Det är två ganska stora hamsterburar med allt man behöver, vattenflaskor, matskålar, springhjul, hus etc. Dom fick ungar för 4 v sen och fyra av dom har redan gått till vänner, så nu är det 2 vuxna och 4 ungar kvar. Ett krav är att om du vill ha en bur med hamstrar så får du ta minst 3 st, alltså 1 vuxen och 2 ungar
BORTSKÄNKES! Har tyvärr inte tid för dom små liven. Tre honor , en ca 2 och ett halvt år fiffi heter hon. Hon är mamma till cooling och snufsan ett och etthalvt år gammla. Sen så har vi Charlie pappa till snufsan och cooling. Han är ca 2 och etthalvt år. Snälla och snabba som hamstrar ska vara är dom. Har två burar att sälja 100:- st. Hamstrarna trivs bäst i egen bur..annars blir det bråk. Skänker helst alla fyra till ett hem. Och till någon som har tid att ge dom den kärlek dem behöver. Maila gärna :)