Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se värmland hundar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Företaget Till Hund verkar för att det ska vara roligt och givande, både att bo ihop med sin hund och att träna den - för alla parter! Vi arrangerar hundkurser - kurser för hundägare - och håller till i Storfors, östra Värmland. Vi använder oss uteslutande av positiva inlärningsmetoder som gynnar både hund och människa! Kurserna är individanpassade och alla är självklart välkomna oavsett ålder och ras. I början av 2011 erbjuder vi valpkurser och allmänlydnadskurser. Maila gärna för frågor eller för att reservera en plats och gå in på vår hemsida www.tillhund.nu för mer information! Välkomna!
Trevlig 2:a i Viken bytes mot större 2:a alt 3:a i Viken, Haga, Klara ( centralt ) med en maxhyra på cirka 6500kr/mån. Balkong ett måste! Gärna nära till något grönområde/park då vi har hund. Denna lägenhet ligger i ett lugnt & trevligt område, nära till Ica & Pekås. 5min till centrum. Balkong med utsikt över Wennbergsparken samt Mariebergsviken. Våning 1 av 2. Trevliga grannar samt en trevlig innergård där man exempelvis kan sitta & grilla på kvällarna. Finns även badkar i lägenheten. Tvättstuga i huset, 1trp ner. Maila & då gärna med bilder!
Måste tyvärr sälja Casper då min andra hund inte går ihop med honom längre! OBS Mkt dålig bild! Casper är en 1årig röd hane. mkt trevlig hund, men dock en stor hund i litet format, behöver mkt motion och få jobba med huvudet. han är mkt smart, kan vardaglig lydnad, går bra ihop med andra hundar tik som hane. är även van andra djur så som hästar,katter mm. är även van barn. han tkr om att få springa lös men går även att ha i koppel utan problem. stamtavla, chippad, med i skk, alla vaccinationer är gjorda. hemmet viktigare än pris Seriösa ringer. INTE mailar! MVH
En 2-årig Rottishane söker nytt hem. Efter ändrade familjeförhållanden så behöver vår Rottis Ozzy ett nytt hem. Han behöver komma till någon som vet vad det handlar om och har tid att aktivera honom. Han är INGEN problemhund, men är fortfarande valp och testar ibland därför behöver han en fast hand. Helst skulle han behöva få komma ut på landet och placering är viktigare än priset. För mer information ring: 0702546384 el. 0706583596 Mer bilder finns att maila om ni vill.
Rödmaskad honkatt finns kvar p ga återbud. Ljusblå härliga ögon, djupar i sin röda mask, har även röd svans och kommer få rött på tassarna längre fram. LEVERANSKLAR! Mycket trevlig och social. Avmaskad flera gånger. Bor inne men har varit ute några gånger. Uppväxt med vuxna katter, hundar och i vår familj med barn och allt vad det innebär! Pris: 500 kr och det är ej prutbart!!!!!! FLER BILDER FINNS och kan mailas. Mer info ring Susanne 070-6513740 PS. Vi söker ett permanent hem, är inte intresserad av att sälja nån sommarkatt. Och vi svarar INTE PÅ PRIVAT NUMMER DS.