Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering hundar värmland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hejsan. Vi har två unga honkatter (syskon) som behöver få komma till nytt/nya hem. Dom är vaccinerade, chippade och nyligen avmaskade. Två trevliga tjejer som är svart/brun tigrerade. Den ena är mer avvaktande. Skiljetecken: Dom är i princip helt identiska förutom en av dom som har en vit svanstipp! Krav på hem: någon som har tid med katt, har ett lugnt och tryggt boende. Omplacering sker pga: Vi har för lite tid för dom. Har både hund och barn och tog hand om dom här två små härliga katterna för att vara snäll mot en vän. Nu känner vi att det enda rätta är att ge dom nytt/nya hem där dom får omvårdnad och kärlek! OBS!! Dom kan flytta till skilda boende om ni endast kan ta hem en av katterna! Medföljes: Vaccinationsintyg, kattlåda+ spade, kattsand och transportbur. Mvh Jennie Widgren
Hej. Vi sälja vår kanin 'Bowie' för min 5åring har tappad intresse i henne. Hon är nu 6 mån. Jätte snäll och rumsren när hon är ur buren. Hon är vän med hundar. Med henne kommer en stor bur och tillbehör och lite mat. Buren är 120cm-60cm. Bowie har en blå och en brun öga, därför heter hon Bowie, efter david bowie.
Nellie är en underbar, social och kelsjuk 1-årig honkatt som söker nytt, kärleksfullt hem. Hon har en stark längtan efter att få komma ut och detta är inget vi kan erbjuda då vi bor i lägenhet på högsta våningen. Vi söker alltså ett hem där hon kan få möjligheten att vara ute. Hon är kastrerad och id-märkt, van vid både barn och hund, och en otroligt mysig katt. Kontakta mig vid genuint intresse.
På grund av allergi måste dom här två killarna få ett nytt hem, båda är kastrerade. dom är sällskapssjuka och pigga hundar. Den bruna heter Theo 2,5 år och Tan färgade är Sigge 4 år Som köpare bör du bo i villa samt vara i ålder så du är hemma stor del av dagen. Pris : 3.000:- resp. 2.500:- vilket endast motsvarar nyl. utf. kastrering. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Colliehane 2 ½ år, sobelfärgad behöver omplaceras då han inte går ihop med den andra Colliehanen vi har, han gillar inte barn heller, han kan vara lite stressad i stunder, avundsjuk och osäker, inte så social, ändå är han socialtränad, en enmanshund skulle jag nog säga, annars är han världens goaste hund då man är ensam med honom, väldigt lättlärd också, glad och tillgiven. Då vi har barnbarn, en hund till och två katter funkar de inte alls längre hos oss, det blir för rörigt, han får inte det lugn han behöver och har blivit mer och mer stressad. Söker ett hem hos nån ENSAM PERSON eller ETT PAR , gärna på landet där det är lugnt. Han behöver också en fast hand då han är aningen dominant och att han jobbas med för att få ner hans stress och osäkerhet. Med rätt person (er) tror jag nog de skulle funka bra. Alltså krävs vana. Det här är ingen hund som ska vara nån vandringpokal heller. Då jag ser till hans bästa är jag noga med vart han hamnar och priset kan diskuteras med rätt person. För att få fullständig information och mer bilder vill jag att ni hör av er på telefon. OBS ! Endast seriösa personer ringer , svarar ej på mejl. Han är registrerad i SKK och har stamtavla, vaccinerad, och chipmärkt, försäkrad i Agria. Kvällstid: 0560-13121 Mobil: 072 - 2132502