Quantcast
Till salu inom

"omplacering hundar värmland säljes"

Butik Karlstad
Idag

Nissan Navara 4WD

1 000 kr
Blocket.se
Sunne
Idag

En fin S +V70 volvo

13 500 kr
Blocket.se
Idag

Kajak K2 kombi Trapper Salmon

1 000 kr
Blocket.se
Butik Vaggeryd
Idag

Volkswagen Caddy 2.0 TDI Bl...

150 000 kr
Blocket.se
Kil
Idag

Fågelbur

400 kr
Blocket.se
Kil
Idag

Fågel

1 200 kr
Blocket.se
Sunne
7 dagar

Omplacering Sphynx

500 kr
Blocket.se
Säffle
Idag

Stort äldre skrivbord

2 000 kr
Blocket.se
Årjäng
Idag

Afrikanska dvärggetter

600 kr
Blocket.se
Butik

PULLER hund

129 kr
NYTT Häromi Hundspecialisten

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Årjäng

Kaninen 'Bowie' till omplacering (inkl. bur)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej. Vi sälja vår kanin 'Bowie' för min 5åring har tappad intresse i henne. Hon är nu 6 mån. Jätte snäll och rumsren när hon är ur buren. Hon är vän med hundar. Med henne kommer en stor bur och tillbehör och lite mat. Buren är 120cm-60cm. Bowie har en blå och en brun öga, därför heter hon Bowie, efter david bowie.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Omplacering av katten Nellie

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nellie är en underbar, social och kelsjuk 1-årig honkatt som söker nytt, kärleksfullt hem. Hon har en stark längtan efter att få komma ut och detta är inget vi kan erbjuda då vi bor i lägenhet på högsta våningen. Vi söker alltså ett hem där hon kan få möjligheten att vara ute. Hon är kastrerad och id-märkt, van vid både barn och hund, och en otroligt mysig katt. Kontakta mig vid genuint intresse.
100 kr
Blocket.se
Hund  ·  Storfors

Omplacering två chihuahua-blandisar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
På grund av allergi måste dom här två killarna få ett nytt hem, båda är kastrerade. dom är sällskapssjuka och pigga hundar. Den bruna heter Theo 2,5 år och Tan färgade är Sigge 4 år Som köpare bör du bo i villa samt vara i ålder så du är hemma stor del av dagen. Pris : 3.000:- resp. 2.500:- vilket endast motsvarar nyl. utf. kastrering. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Torsby

Omplacering av Collie snarast möjligt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Colliehane 2 ½ år, sobelfärgad behöver omplaceras då han inte går ihop med den andra Colliehanen vi har, han gillar inte barn heller, han kan vara lite stressad i stunder, avundsjuk och osäker, inte så social, ändå är han socialtränad, en enmanshund skulle jag nog säga, annars är han världens goaste hund då man är ensam med honom, väldigt lättlärd också, glad och tillgiven. Då vi har barnbarn, en hund till och två katter funkar de inte alls längre hos oss, det blir för rörigt, han får inte det lugn han behöver och har blivit mer och mer stressad. Söker ett hem hos nån ENSAM PERSON eller ETT PAR , gärna på landet där det är lugnt. Han behöver också en fast hand då han är aningen dominant och att han jobbas med för att få ner hans stress och osäkerhet. Med rätt person (er) tror jag nog de skulle funka bra. Alltså krävs vana. Det här är ingen hund som ska vara nån vandringpokal heller. Då jag ser till hans bästa är jag noga med vart han hamnar och priset kan diskuteras med rätt person. För att få fullständig information och mer bilder vill jag att ni hör av er på telefon. OBS ! Endast seriösa personer ringer , svarar ej på mejl. Han är registrerad i SKK och har stamtavla, vaccinerad, och chipmärkt, försäkrad i Agria. Kvällstid: 0560-13121 Mobil: 072 - 2132502
4 000 kr
Blocket.se