Quantcast
Till salu inom: ”

hund kattvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundsele

Stockholm
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu vår snygga vagn, för katter och små hundar. Den har varit till mycket nytta på promenader till veterinären då vi saknade bil. Vagnen är i fint skick. Funkar till 2-3 katter samtidigt. 975 kr Vi har även en djurcykelkorg - alltså en cykelkorg med stängbar galleröverdel - med tillhörande dyna. Funkar till en katt eller en liten hund. 85 kr 1000 kr för både vagn och korg tillsammans.
NY.....Perfekt transport vagn till din hund eller varför inte till katten. Bra att ta med sig då det är hjul under den. Om du ska ut och resa nu till jul så är denna perfekt. Och handtaget går att ta ner.Köpte den själv till våra ( 2st ) katter ( Maine Coon ). Men den blev för liten tycker jag då denna kattras är stora katter. Köpt över internet ( KisseKatt ). Och den kostade 945 :- och som sagt aldrig använd.
Marinblå hund-/kattvagn för transport av små, gamla/sjuka katter/hundar. Korg: L: 44 cm B: 30 cm H: 30 cm. Perfekt för längre vandringar, på resor eller shoppingrundor. Taket skyddar hunden/katten mot regn, vind och direkt solljus. Du kan bekvämt skjuta vagnen framför dig, precis som en barnvagn. I greppet finns praktiska fack där exempelvis dricksflaskor eller godbitar kan förvaras. På baksidan av vagnen finns en ficka. Låsbara hjul och enkelt att fälla ihop vagnen. Inköpt juli 2007 för 1.050 kr och obetydligt använd av våra katter (för stora). Avhämtning i Göteborg eller Helsingborg. Kontant betalning.
Sluta bära runt på din tunga katt eller hund. Skaffa honom eller henne en djurvagn i stället. Ett smart sätt att spara ryggen och skydda djuret Outstanding för dig som bor i Stockholm och inte har bil och tycker det är jobbigt att släpa runt djuret
Denna vagn passar perfekt för utställnings intresserade. Hunden/Katten får vila i den under dagen samt att man slipper bära tunga burar från bilen till utställningsplatsen! Jag har haft ca 3 Chihuahuor i den. Vagnen är smidig att fälla ihop och packa i bilen.