Quantcast
Till salu inom: ”

hundkärra cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Praktisk hundkärra " Trollkärran " speciellt anpassad för människans bästa vän. Väl ventilerad och öppningsbar både fram, bak och i taket. Kärrans botten är av hård typ, klädd med galon och lätt att hålla ren. 20" hjul. Transparent regnskydd ingår. Obs, kärran har en typ av infästning som inte kräver förmontering av fästen på de cyklar man vill använda kärran till. Kärran kan enkelt flyttas mellan olika cyklar. Man behöver där med inte heller köpa en massa extrafästen att montera på de cyklar man vi använda kärran med. Innermått: Bredd: 56 cm Höjd: 61 cm Längd: 70 cm Max last: 40 kilo. Kärrans vikt: 14 kilo Inga extrafästen behöver monteras på de cyklar som man vill använda kärran till. Mycket enkelt att flytta kärran från en cykel till en annan. Inga verktyg behövs heller för att montera / demontera kärran eller för att fästa/koppla den till olika cyklar. Kan skickas mot postförskott/efterkrav med Schenker till närmaste utlämningsställe. Info och bilder på www.trollkarran.se
Praktisk hundkärra " Trollkärran " till hund. Ventilerad och öppningsbar både fram, bak och i taket. Kärrans botten är av hård typ, klädd med galon och lätt att hålla ren. 20" hjul. Transparent regnskydd ingår. Obs, kärran har en typ av infästning som inte kräver förmontering av fästen på de cyklar man vill använda kärran till. Kärran kan enkelt flyttas mellan olika cyklar. Man behöver där med inte heller köpa en massa extrafästen att montera på de cyklar man vi använda kärran med. Innermått: Bredd: 56 cm Höjd: 61 cm Längd: 70 cm Max last: 40 kilo. Kärrans vikt: 14 kilo Lätt att cykla med, praktisk att snabbt att montera på och av. Fäller ner sidorna då man inte använder vagnen så man kan förvara den på ett litet utrymme.
Hundkärra/vagn av märket "Doggyride". Kärran går att fälla ihop och hjul, handtag tas av, så tar den väldigt liten plats i tex en bil. Vi har själva haft den på hundutställningar och den har plats för 4-5 mopsar. Den är ca 4 år gammal och har fungerat bra. 3st luckor med dragkedja finns runt vagnen. Vidare medföljer även en dragstång att fästa till cykel. Kärran har även en parkeringsbroms att fälla in mot hjulet.
Ny, oanvänd (felköp). Nypris 1500kr
Säljer en helt ny hundkärra till cykel, 14,5 kg, 90 x 65 x 55 cm, lätt att koppla på/av. Pris i cykelaffär: 1800.- kr.