Quantcast
Till salu inom: ”

hus med renoveringsbehov säljes

Hus sökes

Norrbottens län
Hästgård

Gävleborgs län
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Även "sommarhus" eller bara ett garage är av intresse. Det gör inget om det är av renoveringsbehov. Men gärna med lite storre tomt gärna över 2000m2 Och gärna med ett fungerande avlopp men inget krav. Även byte är av intresse. Jag har en stuga i höör till salu. http://www.blocket.se/hoor/Stuga_med_stor_tomt_33412255.htm Maila med förslag och jag ger besked snabbt om det är av intresse. Mvh Andreas
Vi är intresserade av att köpa ett större hus (minst 3-4 sovrum), även med renoveringsbehov är intressant, dock ej rivningsskick. Gärna ca 10 000 m2 tomt eller mer, och gärna meduthusbyggnader. Det får ligga max 15 km från Finspång. Vet du något som skulle kunna vara av intresse, så hör av dig snarast på telefon eller maila på annonsen. Josefine: 0768-058428 Emil: 073-8443628
1 1/2 plan med inredd källare, på en återvändsgata. Övervåningen har 3 rum + badrum. Entreplan har kök med renoveringsbehov, L format vardagsrum med eldstad och utgång mot lummig altan, hall, gästtoalett samt ett rum som idag används som kapprum. Den inredda källaren innerhåller gillestuga, duch/badrum, tvättstuga, matkällare och förråd. Uppvärmningen är fjärrvärme. Tomten är på ca 800 kvm. Huset har närhet till skola 1-6 år och dagis inom gångavstånd. Samt 7 min promenad till centrum.
Nu vill jag bo permanent på min älskade ö och söker efter permanent boende hus eller läg spelar ingen roll. Minst 2 rum och kök men större gör inget renoveringsbehov inte heller då jag är mycket händig med ALLT! Vana med trädgård, snickerier e t c. Kommer vara på ön mellan den 12 - 17 /8 om ni har något att hyra ut till mig ring eller maila snarast så kanske jag kan komma och titta när jag ändå är där. Ring eller maila. Tack!
Seriös spekulant söker ett större PRISVÄRT hus med möjlighet att bedriva verksamhet (internetförsäljning) kombinerat med boende. Månadshyran = driftskostnad plus ev avgift som dras av vid köp. Renoveringsbehov inget hinder. Köpekontrakt kan ev skrivas i samband med tillträde/hyreskontrakt. Förslag Skinnskattebergs eller Surahammars kommun. Andra delar av Västmanland är även intressanta. Biutrymmen, uthus osv ett plus men inget måste. Maila eller ring om du har något intressant att erbjuda. Maila eller smsa gärna ditt telnr så ringer vi upp då vi kan vara svåra att nå via tel. Säkrast att ringa är mellan 11-13 eller 19-22.