Quantcast
Till salu inom: ”

hus uthyres ödeshög säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

För den större familjen eller för företagsverksamhet finns nu perfekt hus ledigt att hyra. Huset är renoverat 08/09 och värms upp av bergvärme. Stor källare med tvättstuga. Stort garage med plats för minst 6 bilar (3 portar). Huset är från början ett tvåfamiljshus som är omgjort till enfamiljsbostad. Huset ligger i utkanten av Ödeshög fast med gångavstånd till centrum med bank, affärer, systembolag mm. Hör gärna av er på mail för mer information och bilder. Huset uthyres alternativt säljes!
Välkommen till Soludden med en underbar utsikt över Vättern. Här finner du lugn och harmoni där själen kan få ro. Vid Kråkeryds naturreservat mellan Ödeshög och Gränna kan du hyra detta nybyggda hus med en stor altan mot vattnet. I bostaden på 36m2 finns fullt utrustat kök, allrum med 2 sängar, fåtöljer, TV samt badrum med dusch och tvättmaskin. Stora glasytor mot vattnet. Omgivningarna är mycket vackra och utflyktsmålen många med Omberg/Vadstena i norr och Gränna i söder. Välkommen att boka på tel: 073-9034843/0144-21001 Pris per vecka 3500kr
Gården ligger mitt imellan vättern och tåkern och bara ett par km till omberg,knappt en mil till ombergs golfbana. En mil till Ödeshög och cirka tre till Vadstena,Skänninge och mjölby. l Bostaden utgörs av hall två sovrum (ett med dubbelsäng det andra med våningssäng) och toalett med dusch och tvättmaskin, en trappa upp finns kök med kyl,frys,spis,mikro samt ett allrum med tv På gården finns mjölkkor ungdjur samt hundar 2500 per vecka 450 der dygn
Välkomna att fira semester i ett hus på vår gård med hästar inpå knuten som man också kan få hyra för härliga ridturer i underbar natur. Gården ligger mkt högt och vackert med egen väg dit så ingen trafik förbi gården.Huset är i gammal stil med kakelugn och kamin vilka går att elda i, men modernt med dusch och toalett. På gården finns även höns, hund och katt. Endast 2 mil till semesterparadiset Gränna, ca 12 mil till Astrid Lindgrens Värld + många andra sevärdheter, tex Vadstena ca 4 mil bort och Omberg ca 2mil. Barnvänligt med gungor, rutchkana, sandlåda.
5 rum och kök på 125 kvm Radhus med 5 rum och kök . Övervåning 2 rum. Bottenvåning 3 rum och kök. Uppvärming : Bergvärme. Tillgång till garage och förråd. Uteplats. Rökfritt inom hus. Djurvänligt område. Barnvänligt område nära till lek plats. Egen tvättmaskin och micro. Internet via ADSL med Telia eller Tele 2 OBS Vatten, el , avlopp och Sophämtning ingår ej i hyran Tillträde 2012-08-01 Ring eller maila för mer info.