Allt till salu inom "kanin"

Sortering:
Renrasiga kaniner
Hällefors
Idag

Renrasiga kaniner Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Kanin bur
Bjuv
Idag

Kanin bur Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Utebur till kanin
Kävlinge
Idag

Utebur till kanin Visa liknande

700 kr
Blocket.se
lejonhuvad kanin
Mjölby
Idag

lejonhuvad kanin Visa liknande

400 kr
Blocket.se
kanin
Enköping
Idag

kanin Visa liknande

500 kr
Blocket.se
kanin
Karlstad
Idag

kanin Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
kanin hona
Fagersta
Idag

kanin hona Visa liknande

400 kr
Blocket.se
två kaniner
Enköping
Idag

två kaniner Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 654

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Hässleholm

Kanin burar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Jag har 3 st 4 fackare tillsalu. 2 st, med motten: Längd: 240 cm höjd: 120 cm djup: ca 60 cm Varje fack är ca 115 cm * 55 cm * 50 cm Och alla facken har sitt bräda. Den tredje 4 fackaren är lite mindre. Men den har också sitt bräder. Denna buren får man med sig en extra formplyfa skiva, för att dörarna är skadade. varje 4 fackare kostar 1500:-/ st , med sten blocken & plåt tak.
1 500 kr
Blocket.se

Gerbiler- 3 honor leveransklara

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Nu finns det tre gerbilhonor kvar hos mig ur en kull som föddes 13 Januari! De är alltså sex veckor gamla och därmed leveransklara! De har växt upp i en lugn och trygg miljö med föräldrar som båda kommer från reg. uppfödare. Det finns 2 Nutmeg (en ljus och en mörk, den på bilden är mörka) och 1 Burmese Jag säljer dem i ett par om två. den tredje tjejen säljer jag enbart till dig om du har en hona som behöver nytt sällskap! 100 kr styck.
100 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Hörby

Lejonhuvad kanin

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min lejonhuvad kanin då jag inte bor hemma sen långt tillbaka och har inte spenderat så mycket tid till honom. Det är mina föräldrar som har honom och jag känner att nu är det tid att sälja honom. Han är inte tam längre så mycket tid och kärlek tror jag att han kan bli den kanin han en gång varit. Han är ca två år. Brun med svart i sig. Väldigt fin. man får bur till. Ring vid intresse. Bild kan skickas via sms. Mvh Petra
500 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Uppsala

Mycket trevlig dvärgvädurshona

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Lilla Nora är en jättego dvärgvädurshona som behöver komma till någon som älskar kaniner, och kan ge henne tid, kärlek och omvårdnad. Tidsbrist har blivit ett problem för mig. Nora fyller fem år i vår och är väldigt kelig. Jag tänker inte ta betalt för henne eftersom det viktigaste är att hon får komma till ett bra hem. Hör av dig på mail, sms eller telefon om du skulle vilja ta hand om en liten gosig kanintjej. Kan skicka med vattenflaska och matskål men har ingen bur till övers.
0 kr
Blocket.se

TJÄRDOCKA

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 år
POCKET.Tryckår 1993. 172 gram. Veck i hörn på pärmens framsida.En aning bubbliga sidor. Övrigt bra skick.Jadine är en ung, svartkvinna utbildad vid Sorbonne och framgångsrik fotomodell..... Son är en svart man som är på glid i tillvaron och han representerar allt Jadine tar avstånd ifrån hos sin egen ras; han är okultiverad, primitiv och militant. Son upplever ocksåå Jadine som ett hot, han anser att hon svikit sig själv och sitt ursprung och bk´livit en "tjärdocka" - liksom fabelns tjärdocka i vars famn den vite bonden lurar kaninen att fastna. Trots detta dras Jadine och Son till varandra.....
10 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj