Quantcast
Till salu inom: ”

katt gps halsband säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Garmin GPS

Jönköping
Garmin GPS

Jönköping
Garmin GPS

Jönköping
Halsband

Nyköping
Halsband

Nyköping
F

Tidigare annonser till salu

TKSTAR-2 GPS-spårare är ett bra komplement till Garmin Astro. Liten GPS avsedd för Hund och Katt. Mycket lämplig vid jakt, då den även tål regn, samt har en riktigt lång standbytid, ca 10 dagar. Vikt 46 gram, storlek 7,0 x 3,7 x 2,0 cm. Med löstagbart halsband av fibermaterial som fungerar mellan 0 och 60 cm. Möjlighet att spåra via karta med App till Android eller iOS. Eller via SMS. Går även att spåra via karta i dator med internet. Fungerar även med telefoner utan internet. Sim-kort krävs, gärna kontantkort. Svensk manual medföljer med utförliga instruktioner. Levereras i snygg förpackning. CE & RoHS godkänd. Vi står för all support mot kund, supportnummer finns i manualen. Förpackningen innehåller: TKSTAR-2 GPS Manual Svensk och Engelsk. Inbyggt laddningsbart 3.7V 1000mAh Li-ion batteri. Batteriladdare. USB kabel. Halsband. Medlemskap på servern, för realtids spårning. App för iOS och Android. Fler produkter på vår nya sida www.jakto.se
Tyvärr måste vi omplacera vår fina Bella till ett nytt hem pga. allergi mot pälsdjur. Bella är en rumsren och helt vitt Norskskogskatt med jätte fin päls. Hon är avmaskad, kastrerad och vaccinerad. Bella är även chippad så det skulle lätt gå att spåra henne via GPS i fall hon skulle försvinna. Hon är en mysig, snäll och kärleksfull innekatt som inte gillar att vara lekobjekt för små barn trots hon tycker mycket om att leka med både barn och vuxna. Därför tror vi också Bella skulle trivas bäst i en miljö där hon är med vuxna personer utan små barn. För dig som är intresserad av katt tillbehör har vi även alla tänkbara tillbehör som vi haft för Bella. Det är fler än 20 olika artiklar som vi säljer för ett paketpris (950 kronor för alla tillbehör) där du hittar bla transportbur, kattlåda, 2 st. klösmöbler, klipp och trimset, kat-tunnel, lekmatta, kattborste, katt-kam, kloklippare, koppel med halsband & sele, 5-6 st. leksaker, flera matskålar, spadar, foderhink och etc... Obs: Det går tyvärr inte köpa enstaka artiklar utan hela paketet säljs i samband med eller efter försäljning av katten. Så länge annonsen är kvar har vi också katten kvar. Så länge katten är kvar kommer vi inte heller sälja tillbehören. Så var snäll och ring inte endast för tillbehören. Jag är tillgänglig för samtal efter kl.17.00 men kan alltid besvara på era mail.
Anton är ute på äventyr! Igår (söndag) skulle han flytta hem till mig, men efter en timma i bur och bil, var han så irriterad och frustrerad, att han drog iväg som en oljad blixt rakt ut i geografin Han är Maine Coon, långhårig, helt vit och mycket ståtlig (7 år). Han brukar vanligtvis vara mycket social, men nu kanske han är litet tveksam. Han har inget halsband, men är märkt i örat. Försvann från Väne-Ryr på söndag eftermiddag, mellan Trollhättan och Vänersborg, och vi (gamla och nya ägaren) har letat ihärdigt efter honom. Han är förmodligen ganska hungrig, och det är ju inte lätt för honom att veta, att här väntar mycket gottförmodligen tror han kanske att det är en ny resa på gång. Eller så hann inte hans inbyggda GPS med, och nu hittar han inte tillbaka. Jag (nye ägaren) och hans blivande kattkompis Orlando skulle gärna vilja visa honom vårt hem, så vi vore väldigt tacksamma om någon sett en helvit katt i Trestads-området (det kan väl överhuvudtaget inte finnas så många helvita katter här?). Hör gärna av dig omedelbums om du sett Anton - jag tror han skulle tycka om Orlandooch kanske rent av mig också;-) Hittelön i någon form utlovas.