Quantcast
Till salu inom: ”

katter till salu örnsköldsvik säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Våran lilla Olga vill flytta! Hon är van att vara både inne och utekatt. Hon lyssnar jätte bra på sitt namn och kommer på inkallning om hon är ute. Olga är snart 2 år men väldigt liten. Hon kelar gärna och om hon får sover hon gärna i sängen. Absolut ingen problemkatt utan våran andra katt vill inte acceptera henne. Olga går dock ihop med dom flesta katter. Om ni vill veta mer ring eller maila!
Hejsan, nu måste vi tyvärr sälja vårat lilla hjärta Nelly pga. att vi inte längre har tid och möjlighet för att ha henne kvar. Hon är snart 3år gammal och är helt underbar, funkar bra med hundar katter och även andra djur. Hon har aldrig visat aggression mot nån eller något. Ser helst att hon kommer till en familj eller en person över 20 år som gärna bor på landet och verkligen har den tid som hon behöver och vet vad rasen innebär. Ring för mer info. MvH Jonas
Med stor sorg i hjärtat har vi beslutat att sälja våran dvärgpudelhane. Vi känner att vi inte kan ge honom den tiden han förtjänar. Med ljus och lykta söker vi ett bra hem till honom där han kan få massor av tid och kärlek. Han är 8 månader, helt rumsren, snäll mot andra hundar, katter och alla människor. Vaccinerad, avmaskad, chipmärkt och helt frisk. Går jättefint i koppel. Ej skällig. Absolut ingen problemhund. En underbar trogen följeslagare är han! Endast seriösa tack! Du är välkommen att ringa eller mejla. 073-8055009
Katt 1 - hane, har stamtavla, strax över året, kastrerad, id-märkt. Katt 2 (bild) - hane, två år, kastrerad, id-märkt. Är idag innekatter men vill gärna komma ut under kontrollerade former, ex koppelpromenader, nätad balkong/rastgård. Ev. som utekatter om ni bor på lämplig plats på landet. Båda katterna är mycket sociala och trevliga. Säljes endast tillsammans. Jag har ingen brådska och säljer bara om det känns rätt. Maila och berätta om er så hör jag av mig. Borsten furminator (knappt använd) finns att köpa. Bilder kan mailas. Pris för båda: 1500 kronor.
Sökes till trevlig cocker kille på 2,5 år. Han är van vid hästar, barn och katter. Han är så gott som klar för lk 1 bara lite finslip. Han har även varit på utställning ett par ggr. Söker ett aktivt hem med träning och motion.. Endast riktigt seriösa ombedes höra av sig.. Skicka ett mail om vad du har att erbjuda min underbara kille så hör jag av mig om det verkar intressant.. Väntar att höra ifrån just dig. Vill att han hamnar någon stans mellan Örnsköldsvik och Umeå.