Allt till salu inom "kattstege katt"

Sortering:
katt
Kristianstad
Idag

katt Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Liten bäddsoffa
Falun
Idag

Liten bäddsoffa Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
kilden massagebänk
Gotlands län
Idag

kilden massagebänk

2 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Haninge

Stort klösträd, kattbädd, kattstege

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Högt kattträd med bädd i mjuk velour, katt-formad ingång, knappt använd. Hängmatta, tunna, snöre, mus-leksak etc. Katttunnan går att vrida. Trädet är ca H 180 x B 100 x D 50 cm. 600:- Kattstege i mörkt trä. Stegen är ca 180 cm. 200:- Bädd (hajbädd) för katt eller liten hund. Min katt vill inte använda haj-kojan så den är som ny. L 42 x B 42 x H 37cm. 300:- Stor scratch-platta att klia sig på. 50 x 50 cm. 80:- Eller köp alla sakerna för 800:-. Priser kan diskuteras.
80 kr
Blocket.se
Katt  ·  Uppsala

Långhåriga katter behöver nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Två långhåriga katter behöver ett nytt hem då vår familje- och bostadssituation inte längre ger tillräckligt med utrymme. De är inte renrasiga, men har ett utseende likt norsk skogkatt eller maine coon. De är kullsyskon och födda augusti 2006, alltså ca 4,5 år gamla. Den ena är en röd hankatt och den andra en flerfärgad hona. Båda är kastrerade och chipmärkta, registrerade i Sveraks register. De är vana att kunna gå ut. Katterna bor nu tillsammans med småbarn och går ut via kattstege från en balkong på första våningen. Inomhus är de rumsrena och använder kattlåda. De är vana att främst äta premiumtorrfoder (d v s köpt på djuraffär). Vi vill att katterna får fortsätta att leva tillsammans och vill också att de ska fortsätta kunna gå ut varje dag. De är bra på att klättra i träd och duktiga jägare. Självklart hoppas vi att de nya ägarna ska ha tid att bekanta sig med katterna och hjälpa dem att göra sig hemmastadda den första tiden. Båda katterna har ett trevligt temperament och har inga kända sjukdomar eller defekter. Vi vill naturligtvis att de får ett bra nytt hem och är därför måna om att få en uppfattning om detta. Vi håller gärna kontakt för att underlätta anpassningen i det nya hemmet. Däremot behöver vi inte någon ekonomisk ersättning vid övertagandet. Kattlåda, matskålar och transportbur medföljer. Hör gärna av er om ni har några frågor om katterna eller vill se fler bilder.
100 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Farsta

2:a, 54kvm, Russinvägen 28, Farsta

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bra planerad tvåa med kök på 54 kvadrat med stor balkong ut mot innergård med stora vackra tallar, syrenbuskar och en liten lekplats. Lägenheten ligger i ett smalhus med fönster på båda sidor av byggnaden och är på nedre botten, men ändå så högt upp från marken att jag som är 165 cm lång inte når upp till vare sig köksfönstret på ena sidan huset eller balkongen på den andra sidan. Badrummet stambyttes 2011 och är mycket fräscht med helkaklade vita väggar, gråa klinkers på golvet, dusch och plats för tvättmaskin. I det rymliga köket med plats för 2 kvm stort matbord finns en ny gasspis från 2012 för den som tycker om att laga mat, samt många skåp och lådor. I hallen finns det en stor garderob för ytterkläder och en mini-klädkammare. Nydragen el 2011 och jordade uttag i varje rum och på balkongen, samt fiberkabel i varje rum som ger möjlighet till snabb kvalitativ telefoni, TV och bredband. Området är lugnt och lummigt och det tar 5 minuter till T-bana, lokalt centrum och parkområde med djur. En längre promenad eller cykeltur tar er till Farsta Centrum, eller Hökarängsbadet och promenadstråk i Sköndal eller längsmed Magelungen. Med T-bana tar det 11 minuter till Skanstull och 20 minuter till T-Centralen. Man kan även åka två stationer till Farsta Strand och ta pendeltåget därifrån. I det lokala centrumet finns bland annat livsmedelsbutiken Matdax, ett apotek, olika restauranter, en järnaffär, en kemtvätt, en låssmed och ett surdegsbageri som slår de flesta innerstadsbagerier. Det är gångavstånd till Coop i Gubbängen (12 minuter) och du har Farsta Centrum en station bort med tunnelbana. Jag söker en lägenhet i lugnt naturskönt läge med balkong eller uteplats. Jag bor gärna lantligt så länge det finns lättillgängliga allmänna kommunikationer. Jag vill INTE bo precis vid en motorväg, vid t-banespår eller pendeltåg, utomhusscener för sommarkonserter, stora industrier och liknande. Jag vill bo på nedre botten, eller 1:a våningen om det är så pass nära marken att min katt som är utekatt lätt kan gå ut via kattstege via fönster eller balkong. Kan endast tänka mig lägenhet högre upp i hus om det är en lägenhet i en villa med tillhörande trädgård. Jag bytlånar gärna min lägenhet med lägenhet alternativt hus i lantlig miljö för en längre tid. När det gäller mitt intresse för att byta till Malmö vill jag endast bo i de västra delarna nära vattnet, alternativt utanför staden i lantlig miljö. Jag är seriös i min vilja att byta lägenhet och önskar därför enbart seriösa svar.
4 940 kr
Lägenhetsbyte.se

Aktivitetsbana för katt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Paketpris på lilla kombo katt. BILD 1 Köp 4 olika delar till ett förmånligt pris i lilla kombo katt. I priset ingår 1 st sovplatå, 2 st kattsteg och 1 st hängbro Pris: 1995 kr målad 1845 kr omålad Denna produkt är fraktfri inom Sverige. Spara 345 kr på att köpa lilla kombo katt, annars kostar det 2310 kr när man köper dessa produkter styckvis. BILD 2 Hängbro. Hängbro som förbinder de olika stationerna. Kombineras med de andra produkterna för att bli en äventyrsbana åt eran katt, kan med fördel användas på flera olika platser på aktivitetsbanan. Fästes på väggen, Väggfäste och konsol är handgjorda i trä, själva bron är gjord i massivt furu och lina som klarar 400kg. Pris: 895 kr målad 845 kr omålad Bild 3 Kattsteg Plattåer för att katten ska kunna ta sig vidare på sin upptäcksfärd, kombineras med våra andra produkter för katt för att bli en fulländad bana att klättra rundor på och i. Pris: 345 kr/st målad 295 kr/st omålad Bild 4 Sovplatå Liggplats för katten som fästes på väggen i trä med fibermatta i grått som är lätt att hålla ren. Eran katt kommer att älska att ha den som sovplats och att kunna sitta och titta på allt som händer runt omkring den. Pris: 725 kr målad 675 kr omålad Färg på produkterna på bilderna Valnöt. Kan fås i valfri färg utan extra kostnad för att passa in i övrig interiör i hemmet. Finns även att få omålad. Alla priser är inkl moms. Frakt tillkommer. Handla för över 1500 kr och få det fraktfritt. För beställning Ring 0723-060684 Går även bra att maila beställningen. Besök gärna våran hemsida www.kentaurenshorseandhounddesign.com
345 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj