Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner kalmar län säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi kaniner födda februari 2011. Söta goa och pigga . Väl hanterade. Vi har 3 svarta och 2 grå kvar. Korsning mellan lejonhuvad och hermelin. En lagom stor söt modell. Fler bilder kan mailas. 50 kr / st. Välkommen att höra av dig. Medtag transportbur el liknande vid hämtandet. Säljer även massor med Dvärgkochinkycklingar.
Lille Algot är en snäll och gosig liten kille som tidigt var tingad...men hans nya familj kom aldrig och hämtade honom. Nu letar han efter en ny familj att flytta till. Algot är 10v och därmed leveransklar. Algot levereras: * Vid tidigast 8 veckor * Med härstamningbevis * Med övergångsfoder * Med skötselråd * Kloklippt * Van vid hantering * Utan bettfel Vill du se fler foton av Algot, hans syskon och föräldrar så titta in på min hemsida. Där finns även foton av yngre kullar. www.stamblock.se Välkommen att tinga din lilla Vän!
Lilla Ida föddes 21/4. Hennes bror är tingad så nu är det bara Ida som söker ett nytt härligt hem med andra honor när hon är lev klar 26/5 när hon är 5 veckor. Ida är en jätte härlig filur. Busig & först framme. Men Ida följer övergångs foder. Support av mig hela Idas liv. Jag ställer upp som djur vakt om man åker iväg. Hör av er. Kom & hälsa på & träffa min stora flock. Fler kullar planerade av olika raser www.djurflocken.se
Vill du känna på hur det är att ha en egen kanin innan du bestämmer dej för att köpa en egen? Nu har du möjligheten. När vi hyr ut våra kaniner så skriver vi ett fodervärdsavtal och du som fodvärd får med dig en frisk kanin, innebur och övrgångsfoder. 300kr för 2 veckor 400kr för 4 veckor 850kr hela sommaren (Juni-Juli-Augusti) 3000kr för ett helt år /per kanin Om de lånas till avel gäller andra priser. Mer info och bilder på kaninerna hittar du på byhalanskaningard@weebly.com Vid intresse eller frågor mejla eller ring.
Härliga kaninungar säljes (blandras/löwen/hermelin). Vana vid barn, katter och att mysa i famnen. De är födda utomhus och har varit ute sedan födseln, varpå de klarar vintern ute om man vill ha dem som utekaniner. Det är 2 honor och 8 hanar. Honorna är tingade, liksom 1 hane. De är leveransklara tidigast lördagen den 8 oktober. För mer info, bilder och besök - ring eller maila!