Quantcast
Till salu inom: ”

kolonilott uddevalla till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

A : Kolonilott i Helenedalsvägen till salu på grund av flytt, fin och vårdad fint. Och allt som finns med på bilderna ingår alltså allt inne i huset så som bord, stolar osv. .. ' Pris 4000 B: Barbord + 4 stolar. Från jysk Ny pris:3900 Mitt pris: 3000 Kvitto finns med garanti . Länk till borde och stolar. Barbordet http://jysk.se/vardagsrum/matbord/matbord/barbord-hampton-70x120cm-oljad-ek Barstol http://jysk.se/vardagsrum/stolar/barstolar/barstol-new-hampton-tyg-gra-ek går att köpa bägge eller separat .
Friggebod som är 2,5 år gammal säljes. information: - 13,5 kvm (4,5m x 3m) - Helisolerad - 3 sidor av plåtfasad - Framsidan av träpaneler - Plåttak av hög kvalitet - Vindsförråd - Golvet är hälften laminat hälften plastgräsmatta med spånskiva under (isolerat) Friggeboden ligger på helenedals kolonilott - Helenedalsvägen (vägen från Bleket mot Bjursjön) Hämtas av köparen med kranbil, om ni har mer information är ni välkomna att mejla eller kontakta mig via telefon efter klockan 17:00. Priset kan diskuteras.
Beskrivning Vi säljer vår lilla gröna oas i Uddevalla på 300kvm somm finns på Tureborg tillsammans med ett liten stuga på 8 kvm.. Perfekt för att odla lite ekologiskt och att koppla av med grillning efter jobbet. Välkommen till att ringa oss för mer information
Jag söker dig som är kunnig på att odla, och har "gröna" fingrar till en kolonilott på 200 kvadrat som är väldigt fin, en riktig odlingslott med mycket vinbär och fina blommor. Är du intresserad ring mig på telefonnummer 0704530289. Svarar ej på mejl, endast telefon.
Har du intresse för att odla grönsaker så har jag en riktig bra odlingslott på 200 kvm med mycket blommor och vinbär. Ring för mer information till Nadja: 0522-71472 0704 53 02 89 OBS Lånad mailadress. Ring endast på telefon.