Quantcast
Till salu inom: ”

kungs cykel säljes

Odysséen
F
Odysséen
F
Engleby
F
Kungs cykel

Malmö
Kungs damcykel

Västra Götalands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sälja min söta CBR1KRR. Massor av godsaker: - GP avgassystem - Woodcraft fotpinnarna - Fender Eliminator - kol bensintanken lock (not in pic) - kol svans enhet (not in pic) - kol Framskärmar - nya bakdäck - flätade bromsledningar - Double Bubble vindrutan Låg körsträcka, Full Honda servicebok, inga trackdays och rids som en pendlar cykel till och från Skurup till Kbh. Försäljning kommer att omfatta de ursprungliga avgassystemet, bränsletanken lock, fender. Kontanter är kung för en snabb affär. Inga test åkning utan kassa.
Säljer nu en gammal kultcykel från Bröderna Andersson som under en längre tid fått stå och samla damm. Är du en samlare? Mer gedigen hoj är svårt att hitta. "Runt sekelskiftet började bröderna Andersson (Bröderna Anderssons Velocipedfabrik) cykeltillverkning i liten skala på Kungsgatan i Göteborg. Bröderna gick emellertid egna vägar, brodern Albin Andersson var den som tog över firman. KUNGS som cyklarna ju heter var (är än idag 2010) robusta och välgjorda SÅ runt 30-talet var produktionen c:a 5000 cyklar om året. "
Säljer nu min cykel efter mycket övervägande och inköp av en ny. Cykeln är från Kungs och modellen heter Soliden. Den har 7 växlar (Shimano), pakethållare och tillhörande cykelkorg. Tyvärr har lite rost börja bildas runt skruvarna i korgen. Den var i Sportson i Juni och är i god skick. Den har fotbroms och handsbroms för framhjulet. Med cykeln medföljer en SSF godkänd bygellås. Finns att se och hämta i centrala Stockholm.
för samlare märke kungs 28 tum den tillverkad av kungs velo cipeden fabrik i göteborg bröderna andersson på 40 eller början av 50 talet den är i orginal skick nya däck o slangar fram o bak pris 2500 kr en crecent herr sykel 26 tum 70 80 tal tre växlad med fotbroms välxlarna fungerar som dom ska i bra skick pris 550 kr en mini cykel går att plocka isär om man vill den heter fram och är två växlad med fotbroms den är i bra skick pris 850 kr om intresse finns ring för info tel 0703374381
Fin 2:a med balkong och sovrum inmot gården. Lägenheten har jag målat om samt satt fond tapet i sovrum och storarum, så den är i mkt fint skick! Halvkaklat badrum. Innerården har lekplats till barnen och basketplan samt grillplats med långbord. Närhet till kronprinsen´s köpcentrum med mat affärer, m.m. Gång avstånd till Kungs/pildammsparken. Cykel avstånd till strand och gågatan. Gratis parkering på slottsstadens gator, kan även hyra p-plats i garage och då åker man bara med hissen ner. 3 tvättstugor där det inte är några problem att få tider.