Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte kungälv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Jag har en 2:a i Ytterby, Kungälv som jag vill byta mot en annan 2:a eller en 3:a som ligger närmare Göteborg eftersom både jag och min man jobbar i Göteborg så det blir långt för oss att åka till och från jobbet. Lägenheten är i väldigt bra skick och ligger i ett väldigt fint och lugnt område. Jag själv tycker väldigt mycket om området men det är långt för mig till jobbet annars trivs jag väldigt bra i Ytterby. alla som är intresserade kan gärna kontakta mig på tel. nr. 076-2830604 eller skicka till shlovee_@hotmail.com
En ljus 3:an på andra våningen,som ligger i Gula Komarken område nära centrum och bussförbindelse Fönster åt båda håll och balkong i vardagsrummet med sol större delen av dagen. Stort badrum med fönster och med plats för tvättmaskin. Lugnt och tyst område med möjlighet att överta egen parkeringsplats precis utanför huset. Buss går från Kungälvsmotet till Gbg och det tar ca20min till Gbg.Pga arbetet vill byta snart som möjligt! Du kan nå mig på tel 0704910937!
Finnes: Tvåa på 66 kvm i Stenungsund. Gavellägenhet med inglasad balkong i österläge, och sovrum i västerläge. Vardagsrum med parkett. Andra våningen av tre. Badrum med dusch, renoverat 2010. Stort förråd på 15 kvm i markplan. Tvättstuga i uppgången. Barnvänligt område med lekplats på baksidan. Närhet till fritidsgård, vuxengymnasium, fotbolls- och basketplan och nybyggd skatepark! 200 m till ishall, 300 m till närbutik/pizzeria, 50 m till lokalbuss, 5 min till ICA, 20 min till centrum. Hyra 4684 inkl. parkering. Hyresvärd: Stenungsundshem. Önskas: Tvåa eller trea i Kungälv! Maxhyra 5500. OBS! Endast förstahandskontrakt!
Nyrenoverad mitt i centrum. Ca 40 kvm altan!! Både badkar o duchkabin i det helkaklade badrummet. Golvvärme i hela lägenheten. Kamin. Finns även en balkong i ena sovrummet. Förråd o tvättstuga (delat på 4 st lgh) finns i källaren. Parkering finnes! Perfekt för den som vill bo centralt med alla bekvämligheter runt hörnet. Allt från busstation till Sportlife gymmet! Den här lgh bör verkligen ses, då förstår man också hyran :) Pga att våra pojkar delar rum nu, så är vi i AKUT behov av en 4-5..... >>>>>>>>>>>>>>>>Marie
Rymlig tvåa i norra krokslätt bytes mot tvåa i kungälv. Belägen i lugnt område med närhet till både skola, resturanger och matbutiker. Kollektivtrafiken går ofta till både centrum och linnéstan. Bra planlösning med möjlighet att avgränsa rummen. Kök med möjlighet till matplats, badrummet har utrymme för en mindre tvättmaskin. Kan tänka mig lämna min om tvättmaskin finnes i byteslägenheten. 18 minuter med buss till brunnsparken, 15 minuters promenad/5 minuter med bil till Ica Maxi/Willys på mölndalsvägen. Buss till mölndal centrum tar 9 minuter. Nära beläget motionsslingor uppe vid krokslättsvallen.