Quantcast
Till salu inom: ”

majnastare ungar sällsynt fågel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

5 st kanarie fåglar med hög bur och alla tillbehör som behövs. Det är 3 unga fåglar och ett par. Önskar man att avla så finns alla förutsättningar och redskapen för detta. Paret tar hand om sina ungar och är underbara att betrakta. Egentligen ligger värdet på buren och tillbehören på över 1300:- men nu får man alla 5 fåglarna plus alla tillbehör för samma summa. Går bra att kontakta via telefon och mail.
Till salu brun majnastare ungar. Födda i voljär, föräldramatade och fina och friska. En majnastare är en väldigt intelligent fågel, som blir mycket tam och lär sig att prata/härma. Dessa fåglar mycket vanliga i asiatiska länder men även tex i USA, tyvärr är de inte vanliga i Sverige längre. De är släkt med beostaren, men fördelen med en majna framför beo är att de är mycket billigare, billigare i drift samt mycket härdigare och äter det mesta. De blir nästan lika duktiga talare. Dessa är inte tama men blir det ganska lätt då de bara är ca 9 v gamla. Sök 'common myna' på youtube, där finns det massa klipp där man kan se de prata mm. Vill du ha en tamfågel, men inte en skrikig papegoja så passar kanske denna ovanliga fågel dig :) Bild lånad ifrån nätet.
Säljes en majnastare, ca 12 v gammal och ringmärkt. Mycket tam och kelen av sig, vill vara med hela tiden. Denna sorts fågel är inte så vanlig i Sverige längre, men i tex Asien är den populär och hålls som tamfågel. De är mycket intelligenta och härdiga. Majnastarar blir mycket tama, och är mycket duktiga och att härma/prata. Sök 'common myna' på youtube, så får du fram en massa roliga videos :)
En ringmärkt och dnatestad hane kvar. Till salu brun majnastare ungar. Födda i voljär, föräldramatade, fina och friska. En majnastare är en väldigt intelligent fågel, som blir mycket tam och lär sig att prata/härma. Dessa fåglar mycket vanliga i asiatiska länder men även tex i USA, tyvärr är de inte vanliga i Sverige längre. De är släkt med beostaren, men fördelen med en majna framför beo är att de är mycket billigare, billigare i drift samt mycket härdigare och äter det mesta. De blir nästan lika duktiga talare. Dessa är inte tama men blir det ganska lätt då de fortfarande är väldigt unga. Sök 'common myna' på youtube, där finns det massa klipp där man kan se de prata, leka mm. Vill du ha en tamfågel, men inte en skrikig papegoja så passar kanske denna ovanliga fågel dig :) Är också intressered att köpa en hona och behålla hanen. Bild lånad ifrån nätet.