Quantcast
Till salu inom: ”

moped 1000kr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

LEVIS Jacka

Filipstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska sälja min TMS Boatian 08a pga att jag inte har ork till att laga den. Mopeden fungerar som den ska men tyvär så gick variator kåpan sönder så går inte köra nu för tillfället men det är inga andra fel på mopeden. Ny variator kåpa kostar ungefär 200-300kr begagnad så det är inga större kostnader att få igång den igen. Jag hade tänkt mig 1000kr för mopeden. ni kan nå mig via mejl och telefon 0700-380835 jag hade tänkt mig 1000kr
Säljer lite delar till Puch Dakota. 4st tankar i olika skick både mycket bra och lite sämre men alla i brukskick. En sving blästrad och grundad. Ett stöd blästrat och grundat. En framskärm i mycket bra skick endast nån liten bula. Ramen är upplagad och blästrad och grundad. Lyckthus till Puch Florida, ny lackat. Pris för allt på bilden är 2800kr Finns även mer delar till olika mopeder. Blandannat en Sachs 2vxl hand. pris 1000kr Ring eller maila vid intresse.
hej har en mopped scoter svart som jag ska sälja den är svart går hur bra som helst finns lite små fix att göra på den annars är den som ny säljes för 2500kr b.v.s.a har också en kanin bur som jag har använt i 2 månader den är 1 meter lång köpt för 1000kr pris 350kr om det är något ni undara så tveka inte att höra ev er mvh jimmy sålänge annonsen finns kvar finns grejorna kvar
Köpte min röda aprilia begagnad i början av våren, hade små fel vilket resulterade i ett par tusen för att åtgärda. En dag ville den dock plötsligt inte starta och nu känner jag att det är bättre att sälja den. Säkerligen är det något enkelt fel men vill som sagt inte gå vidare med det. 1000 kr har jag satt men vid stort intresse är det budgivning som gäller!
Säljer min yamaha dt. som ni ser själva på bild så saknas framlampskåpan men finns som ni får med. Motorn går fint i lager och vev MEN kopplingen är kass, men har inte tid till att fixa den, säkert inget svårt för den som kan och har tid till det. Växelaxeln där växelpinnen sitter är halvknäckt. ( vet inte om det funka med att växla om man sätter dit en växelpinne. Ljuddämparen finns tyvärr ej ( se bild.) 1000kr . bvsa i snabb affär. Inget svårt att få den till en redig moped.