Quantcast
Till salu inom: ”

mopeder 2000kr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mopeden Levereras med dubbla uppsättningar utav nycklar, både för låset och för mopeden. Går perfekt startar med en gång på elstarten ,nyligen fylld med olja. som sagt det är bara att tuta och köra om man inte stör sig utav dem små reporna vilket jag själv inte gör. Säljes billigt pga att den har lite repor och för att slippa en massa jobbiga människor som skall stå och pruta. Låset är Godkänt utav försäkringsbolagen och kostar ca 2000 kr Nytt!!! Mopeden är billigast på blocket ! Ring eller Mejla!
Nu säljer vi vår HyuSong EU Moped. Mopeden har gått ca 981 mil och motorn är i bra skick. Toppfart är ca 65km/h och den drar nästan ingen bensin. Både elstart och kick funkar, men när motorn är kall brukar man få kicka igång den och då startar den oftast på 2-3 kicken. Tyvärr så är ena sidan lite repig, och höger blinkers funkar inte. Annars ser utsidan bra ut. Pris: 2000kr eller högstbjudande Backspeglar och Framstänk skickas med och kan sättas på vid begäran.
Jag har ingen användning för mopeden längre för jag håller på med körkort nu. Nyligen har mopeden försökt blivit stulen där dem skärde av sladden till frambromsen, så den funkar inte. Och sen funkar inte lamporna där fram + ena blinkersen där bak. Hjulen på mopeden är av, men jag har köpt två nya hjul som ska sättas på mopeden. Back-speglarna är borta också. Annars går mopeden super bra. Det som måste köpas: Nya back speglar Lampor Samt ny sladd till frambromsen. Mopeden har lite repor. Den har gått 16859 mil. Pris: 1300 Först till kvarn 2000 kr prutat och klart.
säljer 2st city hoper årsm 06 felet med dem är att remskivan har släppt och slitet ner splinsen på vevaxeln men det följer med en ny vevaxel + nya sidokåper mopparna har gått jättebra annars, ej buskörda det är mina döttrar som haft dem mopederna har gått ca 800 mil och aldrig varit trimmade 2000 kr för båda vid frågor ring eller maila patric tele 0708 98 38 05
Hej säljer nu mitt trim paket som innerhåller Arisal 73cc knappt inkörd ca 10 mil PWK förgasare 21 mm den också ca 10 mil Pwk munstycken 100-122 Sakerna har suttit på en derbi senda 07 Pris på allt 2000 kr Kan skicka varan om köparen står för frakten... Bilder skickas vid intresse av Sakerna Bild skickas vid intresse av sakerna Mvh Joachim