Quantcast
Till salu inom

"newfoundland blandras säljes"

Vetlanda
Idag

Jakt och spårhund

4 000 kr
Blocket.se
Nyköping
Idag

PUGALIER valpar (mops/caval...

26 000 kr
Blocket.se
Åstorp
Idag

Blandras valp

7 500 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Omplacering av baki

6 000 kr
Blocket.se
Växjö
Idag

Värpklara blandras hönor /...

250 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

Två kaninsystrar söker nya...

100 kr
Blocket.se
Ljungby
Idag

Billiga selar, bilbälte & h...

30 kr
Blocket.se
Bengtsfors
Idag

Papillonvalpar

12 000 kr
Blocket.se
Åsele
Idag

Blandras valp

12 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Älvsborg

Underbar unghund

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Har tagit det tråkiga beslutet att sälja min underbara hund då jag inte har tiden till han. Clayton är en underbar blandras mellan Rottweiler och Newfoundland på 13månader. Han funkar bra med andra hundar och med barn. Han växer fortfarande och kommer bli en stor hund. Älskar att leka. Han kan, tass, andra tassen, sitt, ligg, vänta, kram, puss och massa annat. Hade passat bra till någon som kanske vill tävla lydnad då han älskar att arbeta eller vill ha en bästa kompis bara. Hemmet viktigare än priset då jag är mån om att han kommer till rätt hem.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uddevalla

Hunden Leo

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
kastrerad blandras hane född 081212 dalmatiner/newfoundland. genom snäll kille. trygg, lugn, tålmodig. fungerar med alla hundar, och andra djur. ej problem hund . jag är konsult på hund de innebär att jag ibland hjälper ägare att hitta nytt hem åt sin vovve. till Leo söker vi nu ett fast hem. en super trevlig kille som är okomplicerad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 300 kr
Blocket.se
 ·  Kristianstad

Söker tillfällig pojkvän av stor ras

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi söker en hane till vår leonbergertik som ska löpa i slutat av augusti. Hanen vi letar efter får gärna vara snäll, harmonisk, inte skällig & inte så vaktig. Helst av rasen leonberger, newfoundland, bernerd senner eller blandras med nån av dessa raser. Har ni en hane som stämmer överens med beskrivningen så maila gärna så hör jag av mig per telefon om intresset finns! Skicka gärna med bild!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ödeshög

Fin hund söker ny familj

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej Loka som är en blandras hane(newfoundland/podenko) behöver komma till ett nytt hem. Jag husse har fått mer resor i mitt arbete och matte klarar då inte av Loka själv när vi har 4 barn och en är ny född. Loka gillar att gå promenader och åka bil. Han gillar barn och de honom så barnkär är han allt. Priset är inte det viktigaste bara han får komma till ett hem där han blir en i familjen.
2 000 kr
Blocket.se