Quantcast
Till salu inom: ”

newfoundland blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Westsiders
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bamse är blandras mellan Sankt Bernard och Newfoundland.Han är snäll men väldig klumpig och dräglig.Han är uppväxt med barn och katter men det är bara sina katter han gillar andra katter vill han helst jaga.Han drar lite men skäller inte på andra hundar när man är ute på promenad.Han är ej kastrerad och har inte haft mycket kontakt med andra hundar.Vi söker nu ett nytt hem till vår söta hund på grund av allergi.Vi letar efter ett hem ute på landet eller med stor tomt för han gillar att springa fritt och vara mycket ute.Pengar är inte viktiga om det är rätt hem ring om ni är intresserade eller vill veta något mer.
Har tagit det tråkiga beslutet att sälja min underbara hund då jag inte har tiden till han. Clayton är en underbar blandras mellan Rottweiler och Newfoundland på 13månader. Han funkar bra med andra hundar och med barn. Han växer fortfarande och kommer bli en stor hund. Älskar att leka. Han kan, tass, andra tassen, sitt, ligg, vänta, kram, puss och massa annat. Hade passat bra till någon som kanske vill tävla lydnad då han älskar att arbeta eller vill ha en bästa kompis bara. Hemmet viktigare än priset då jag är mån om att han kommer till rätt hem.
kastrerad blandras hane född 081212 dalmatiner/newfoundland. genom snäll kille. trygg, lugn, tålmodig. fungerar med alla hundar, och andra djur. ej problem hund . jag är konsult på hund de innebär att jag ibland hjälper ägare att hitta nytt hem åt sin vovve. till Leo söker vi nu ett fast hem. en super trevlig kille som är okomplicerad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi söker en hane till vår leonbergertik som ska löpa i slutat av augusti. Hanen vi letar efter får gärna vara snäll, harmonisk, inte skällig & inte så vaktig. Helst av rasen leonberger, newfoundland, bernerd senner eller blandras med nån av dessa raser. Har ni en hane som stämmer överens med beskrivningen så maila gärna så hör jag av mig per telefon om intresset finns! Skicka gärna med bild!
Hej Loka som är en blandras hane(newfoundland/podenko) behöver komma till ett nytt hem. Jag husse har fått mer resor i mitt arbete och matte klarar då inte av Loka själv när vi har 4 barn och en är ny född. Loka gillar att gå promenader och åka bil. Han gillar barn och de honom så barnkär är han allt. Priset är inte det viktigaste bara han får komma till ett hem där han blir en i familjen.