Quantcast
Till salu inom: ”

norsk skogskatt skåne säljes

Pälskrage

Malmö
Skinnhandskar

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skogs katt

Skåne län
Kattinköp

Skåne län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Måste tyvärr göra mig av med världens bästa katt då min son har utvecklat kraftig allergi. Katten heter Cleo och är 6 år. Hon är en svart och vit Huskatt/ Norsk skogskatt, hon är långhårig. Cleo är steriliserad och vaccinerad årligen. Cleo är en underbar, social och lugn katt som är van vid små barn. Hon är en ute och innekatt. Min önskan är att Cleo kommer till ett seriöst hem där hon får mycket kärlek och uppmärksamhet. Med Cleo medföljer en klösstolpe, kattlåda, mat och mathink, en specialkam och diverse andra saker
Hej vi har en underbar katt hona vi måste sälja på grund av förändringar i hemmet . Hon är en Norsk Skogskatt , ej steriliserad har precis fyllt ett. Viktigast för oss är att hon kommer till ett hem som verkligen vill ha henne och som hon kan njuta i, och även gå ut och lufta sig lite då och då. Därav priset på henne . Välkomna med mail , eller ring så ni kan berätta lite om er själva ..
2 söta flickkattungar behöver nya hem! Hjälp oss att ta hand om våra kattungar, deras mamma är inte snäll mot dem längre, så vi måste bli av med ungarna så fort som möjligt. Katterna är vana vid att vara ute dygnet runt, och deras mamma har lärt dem att jaga möss och sorkar. De kissar o bajsar i kattlådan. Ungarna är också vana vid barn, då vår 3-åring har lekt mycket med dem. Kattungarna har gener av Norsk skogskatt, med lite längre och mjukare päls. Jättesöta kattungar!! Fler bilder kan mailas 100 kr /st eller högstbjudande Finns i Röke
Nu är våra två underbara kattungar redo att flytta hemifrån! Gråa - Hona, älskar att leka. Orange - Hane, gillar att ligga i knäet och mysa. Norsk skogskatt blandning. 12 veckor gamla. Innekatter (men skulle älska att få bo på landet.) Rumsrena och vana vid andra katter. Intresserad? Skriv gärna ett par rader och berätta vad du har att erbjuda våra små missar.
Hej. Jag kallas för Lillfisen i väntan på att jag ska flytta o få ett bättre namn. Jag är van vid barn och kanin, rumsren, lagom busig (syrran är värre). Vill fytta till någon som kan ge mig mat, värme och kärlek. På bild nr 4 ligger jag hos morsan, hon är en blandning mellan norsk skogskatt och main coon, men pappa är okänd. Fyller 12 veckor 24/11. Hör av er snart. Jag är nyfiken.