Quantcast
Till salu inom: ”

pudel hane för parning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lucas är 75% lagotto 25% pudel på 2 år. Är en supergod hund som älskar att mysa. Väldigt mjuk i sättet och social. Han är 39 cm i mank och väger 9 kg. Han har parat förut med fint resultat. Parningsavgift: 2000kr gratis omparning ifall tiken går tom. Avgiften betalas vid parningen. HAR ÄVEN 4 SVARTA RENRASIGA DVÄRGPUDELVALPAR( HANAR) PRIS 7500KR. 1500KR HANDPENNING 073-89 58 342 Linda & Lucas
Brun dvärgpudel kille SKK reggad , dna testad för PRA Vill träffa trevliga tjejer Han är en ganska stor dvärgpudel på gränsen till mellan dvs ca 35 cm! Jätte trevlig till sättet glad framåt lyhörd helt enkelt urgo. Han är pappa till 2 kullar så han vet hur man gör ;) Avgifter : renrasiga SKK reggade kullar 1500kr vid språng och 1000kr per valp Fri omparning om tiken går tom. Icke renrasiga eller inte registrerigsbara kullar En engångskostnad på 2000kr vid parning Fri omparning om tiken går tom
Vi har en aprikos dvärgpudel hane på ett år för avel till både renrasiga och blandraser, men ej för registrering av valpar. Pga ett skönhetsfel hos hanen. Han väger 4 kilo och har en mankhöjd på ca 33-34 cm. Han har inte parat ännu, men ska inom kort para en tik. Kostnaden är 2.000 kronor för parningen och omparning om tiken går tom. Fler bilder kan mailas vid intresse.
Har en landseertik som löper troligtvis nu i januari/ februari. Hon är en mycket lugn och stabil familjehund. Höft och armbågsröntgad resultat UA. Söker en trevlig hane, gärna en pudel eller någon annan "fällfri" ras. Men även andra raser av intresse. Varför jag söker fällfri i första hand är för att tanken med parningen är att få fram en valp som jag ska utbilda som vårdhund. Kan tänka mig att åka långt för att få en bra hane att para med. Maila gärna i första hand och berätta om er hane.
Vi letar efter en mellan pudel hane för parning. Vi har en frisk och trevlig aprikos mellan pudel tik som löper från den 18 februari. Hanen ska vara erfaren helst gärna. Parningen planeras nästa vecka den 2 och 4 mars. (På bilden tiken när hon var liten))