Quantcast
Till salu inom: ”

hane parning säljes

Tik söker hane

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Hej! Har en tricolor långhårig chihuahuatik som söker efter en passande hane till parning. Hon är en supergo tös med jättefin stamtavla. Hennes patella är 0,0, dvs utan anmärkning. Vi önskar att han har stamtavla, patella utan anmärkning och gärna inte väga mer än 2,2 kg. Vi hoppas även att ni finns någonstans i Västra Götaland. Hör gärna av er för mer info :))
Min fina prins Dino söker en tik. Han är am staff / eng staff. Dino är en mycket snäll hund, frisk och glad. En väldigt trevlig kille på alla sätt och vis. Krav på tiken, frisk och inga hudsjukdommar. Lika glad och trevlig som Dino. Fler bilder finns att se på mail. 3000 kr vid parning. (engångssumma) Hoppas hans prinsessa finns där ute någonstans. Obs rasen ska vara av liknande typ.
Min parson russell tik löper just nu. Om drygt en vecka vore det dags att para henne. Ser gärna en hane som är jack eller parson russell terrier, men även andra raser kan övervägas. Då hon ej är SKK reggad, är det inget jag bryr mig i då det gäller hanen. Priset på oregistrerade parningar på blocket ligger mellan 500-1500 i engångsavgift. Därför ser jag att priset ska hamna där någonstans. Maila och berätta om din hund, gärna bild och vilket pris du ser dig kunna ta samt var ni bor.
Hej! Har en liten hane som heter Turbo som är redo för paning av midre tikar, 10 månader. 1800gram och bra temperament. Han är en renrasig chihuahua utan stamtavla, båda föräldrar är reggade i skk. Enligt skks regler så får inte en chihuahua hona föda om åldern understiger 1år, vilket hon gjorde och turbo inte blev reggad i skk. Han är registrerad i jordbruksverket. Vaccinerad Chippad Avmaskad Vetbesiktigad u.a Doldafel försäkrad Hör av er om min snygging är för ert intresse! Mvh Caroline Petersson
Nu vill jag kolla om det kan finnas intresse av att denna fina lilla kille kan få bli pappa! Renrasig och registrerad med stamtavla i SKK. Otroligt vacker, social och underbar kille som aldrig skäller. Pigg, alert, frisk med ett toppenpsyke och personlighet. Fullt vaccinerad, testikelintyg finns samt bettet är UA. Vikt 2.6 kg. Språngavgift 1500 som erlägges kontant. Då skrivs parningsavtal i samband med parningen och därefter 1000:-/valp när de är födda.