Quantcast
Till salu inom: ”

pegasus cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pegasus Barncykel i mycket bra kvalitét och skick! 16 tum (16" x 1,75") för barn från 4 år (fr. 105 cm längd). Låg ram, så att barnet lätt och säkert kan hoppa på och av cykeln!! Med pedalbroms (bak) och handbroms Säkerhetshandtag, så att händerna inte slår i vid fall etc. Utrustat med ringklocka, stänkskärmar, pakethållare, sidostöd och reflexer. Avtagbar cykelkorg ingår. Cykeln har nyligen varit i service, där bakre fälgens kullager byttes ut (Kostnad 300:-)
En tre-växlad orange-blå ungdomscykel som passar både kille och tjej säljes. Den har hand- och fotbroms, treväxlad och pakethållare. Den har också lampa med dynamo. Baklampan är sönder och måste bytas, annars är den i väldigt bra skick.
* 2år gammal men bara använd några få gånger * 3 växlad Shimano * absolut toppskick * fotbroms * handbroms * fram- och bakljus * cykelkorg och wirelås ingår Pris: 1650:-
En 20 tums flickcykel, Pegasus 3 växlad i mycket bra skick. En 24 tums pojkcyckel, Logan 3 växlad även den i mycket bra skick. Pris 600 för flickcykeln och 900 för pojkcykeln.
Jättefin 12" barncykel märke PEGASUS inklusive stödhjul.