Quantcast
Till salu inom: ”

rottweiler tik för omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer våran 4månaders tik som heter Bessie. En blandras på schäfer/rottweiler. Vi har en pojke på 3år som hon ej kmr överens med alls! Så de måste va en familj gärna utan småbarn för hon behöver mkt tid till att uppfostras. Hon är annars en väldigt glad, sprallig och folkkär hund som gärna är ute mkt. Är rumsren. Hon är vaccinerad, och försäkrad hos agria. Du får med då koppel, halsband, matskålar(ställning) och lite leksaker m.m. Samt en stor säck mat. Mvh. Kattis
Har en rottweiler tik på 2,5 år. Hon skulle behöva komma till någon som har mer tid för henne än vi har. Hon behöver komma till en person som inte har barn eller andra hundar eller djur. Hon är en enmanshund som behöver all tid hon kan få. Hon är lättlärd men väldigt vaktig. En riktigt bra vakthund. Jag vill även att man bor på landet eftersom hon är van vid det och behöver röra mkt på sig. Reg vaccinerad. Jag kommer att vara väldigt noga med var hon hamnar då hon betyder mkt för mig och jag vill att hon ska få det bra!
Aktivt och kunnigt hem sökes där en grundläggande förståelse för rottweilerns egenskaper finns. Kastrerad tillgiven tik på 4,5 år behöver mer tid än det nuvarande hemmet kan erbjuda. Man blir onekligen glad av hennes härliga energi, och hon älskar spår och att arbeta med sin husse/matte. Hon väger ca 32 kg, och är relativt liten. Mer information via kontakt på mail. Vi kommer vilja träffa henne kontinuerligt efter omplaceringen och hålla god kontakt med hennes nya ägare.