Quantcast
Till salu inom: ”

samick gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gitarr Sanchez

Norrköping
Gitarr

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Barnet har vuxit ur dess (utan att spela...) Alla gitarrer har halvskala. Och är i vettig elle bra skick Inga case eller liknande finns Överst BC Rich Inbyggd förstärkare och högtalare(batterilucka saknas) , Går att ansluta som vanligt till "riktig" stärk 700 Skr Akke Nylon knappt petad på 700 Skr Gregs Sammet(Samick) Strata som är rätt bra som instrument Ganska i nyskick 800 skr [img:2sy5ktap]http://i241.photobucket.com/albums/ff282/tobbez/IMG_6461.jpg[/img:2sy5ktap]
Peavey Delta Blues 115 Combo : 5 000 kr Skön Klassisk stärkare med tremolo, speed och intensity kontrol. pre-and post-gain kontrol på lead. 3-band EQ och en boost switch. Alla rör bytta och det har aldrig varit några problem med stärkaren. Har använt den i 4 år. Samick Artist SG : 1 500 kr Bra startgitarr för dig som vill börja lira! Håller stämning bra. Bara höra av sig om man är intresserad! Hämtas och betalas face to face =) 0768-994395
Lite använd Samick gitarr med axelrem och mjukt fodral, krok för upphängning på väggen och en digital tuner av märket Korg. Eftersom det inte blivit av att spela har jag har satt ett avsiktligt lågt pris på alltihop. Även en nybörjarkurs med sånghäfte och dvd kan säljas billigt om det finns intresse. Skickas ej med post, säljes vid direktkontakt. Jag bor i Nässjö men åker till Stockholm emellanåt.
Akustisk gitarr av märke Samick, Greg Bennet Gold Rush Series D-1CE. Mer info om detaljer finns här: http://gregbennettguitars.com/guitars/acoustic/goldrush/d-1-ce/ Är i fint skick förutom en skråma på nederkanten av kroppen. Jag har spelat på gitarren max tre gånger; dock köpte jag den begagnad för 1000kr. Gigbag i tyg ingår; kan dock ej skicka gitarren så hämtas i Huddinge / Trångsund / Skogås (kontant betalning). Endast kontakt via epost tack.
En otroligt fin allroundgitarr för jazz, rockabilly, mm. Mycket lättspelad med en underbar hals. Påminner mycket om klassiska Gretsch 6121 och 6122. Har aldrig turnerat, utan har bara spelats hemma och i en studio. Perfekt skick, inga märken eller skavsår! Nya strängar och nyjusterad av proffs här i Växjö. Ska inte bara vara en vacker prydnad på väggen utan bör användas! Värderad till ganska mycket, men jag kan släppa den för 3.900 Kr. (Eller bud)