Quantcast
Till salu inom: ”

små hundar omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Lady är världens snällaste och följsammaste hund,social,glad,lugn.Van vid stora och små barn.Behöver mycket kärlek och kel.Tycker om att vara ute i skog och mark.Hon är försiktig mot nya människor men när hon väl lärt känna en så har man en vän för livet! Har varit inne i en lång rehabiliteringskedja pga sjukskrivning ,men måste nu ut och jobba.Då kommer Lady att få vara mycket ensam och det är något jag inte vill.Letar efter antingen fodervärd med senare köp eller omplacering.Vill att hon får ett livslångt boende.Har inte bråttom,så länge annonsen är kvar finns Lady kvar.oseriösa svar undanbedes
Puma behöver akut ett nytt hem eftersom jag jobbar 8-5 och har 2 små barn i en väldigt liten lägenhet. Puma är en livlig, snäll och glad tjej på 4 år som vill komma till en familj med tid och möjlighet att ge henne kärlek och långa promenader. Hon är van vid barn och andra hundar Jag vill att du som hör av dig är över 18 år, bor nära grönområden, har vana av stora hundar och gärna inte har små barn(tycker Puma är värd att slippa det nu :).
Letar ni för nytt hem till eran hund ni inte har tid för längre? Har tidigare erfarenhet av hundar, både stora som små. Vuxit upp med hundar runt om kring mig och ställer även upp som hundvakt till vänner och familj. Men nu känner jag att jag vill ha en egen hund i mitt liv. Har ni några frågor så är ni välkommen och kontakta mig via mail eller telefon. (på bilden är det jag och en kompis hund) tack på förhand
Vi har tagit det tunga beslutet att vi måste omplacera vår tik. Hon är fyra år och en blandras av två små raser och väger fyra kilo. Vi vill att hennes framtida ägare är ett äldre par med hundvana utan barn. Hör av er via mail så berättar vi mer. Vi är väldigt måna om henne och noga med att välja ut ett nytt hem, det viktigaste för oss är att hon får ett tryggt hem där hon mår bra.
En bruntabby perserhane och en cremetabby perserhona födda 21/4-2013.Dom är reg i Sverak dubbelvacc,chippade besiktade och avmaskade.Mycket trevliga och sociala små busfrön,priset är till sällskap.Har även deras pappa en kastrerad cremetabby perserhane för omplacering.Efter kastreringen så går han ej ihop med ett par av mina honor,en supertrevlig hane.Han har varit utställd många gånger med bra bedömning.Han ska nog inte vara med fler katter kanske någon katt men ej hund.Han är nerrakad för tillfället,då hans pälls blev så tjock efter kastreringen.Han säljes mot kastrerinskostnad.