Quantcast
Till salu inom: ”

små hundar som inte växer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags för våra små valpar att hitta egna familjer! Det är 2 fina pojkar och en liten tös! De växer upp i en barnfamilj och är alltså väldigt sociala och välhanterade. De älskar barn och är även vana vid andra hundar. De är också vana vid att vara ute och kommer när man ropar på dom. De har vart hos veterinären och blivit vaccinerade, besiktade och chipmärkta och är alltså leveransklara och redo att flytta hemifrån. Båda föräldrarna är underbara familjehundar, glada, sociala, snälla och väldigt lättlärda. Är du seriös och intresserad är du välkommen att ringa, vänligen skicka inte sms eller mail.
Nu börjar det bli dags att tinga Er kattunge!! Jag har fyra ursöta stålgrå kattungar, 3 honor och 1 hane. De är födda v 39, så de är leveransklara i mellandagarna. Mamma finns att se, även hon stålgrå. De är vana vid hundar och bor utomhus, men har inga problem med att vara inomhus också. Otroligt vackra, sociala och framåtgående. Slå mig en signal, så får Ni komma och välja ut just Er gråa sötnos! Observera att även om kattungarna nu som små ser ut till att vara "randiga", så kommer de bli lika stålgrå som sin mor när de växer upp.
Parson Russelvalpar väntas födas veckan före midsommar. Efter föräldrar med välkänd stamtavla. Mycket trevliga familjehundar som söker aktiva hem där man jobbar med hunden inom t.ex lydnad, agility eller jakt. Våra hundar växer upp på våran gård i hemmiljö med små barn och andra djur. Boka nu för att tinga din valp i god tid. Våra hundar är friska och har ett gott temperament och är väldigt sociala. Ring så berättar jag mer.
Vår underbara "Missen" som är 50 % skogis fick 4 stycken underbara små kattungar i början av juni. Det finns nu en hona och en hane att tinga för leverans i slutet av augusti då de blir 12 veckor! De växer upp med husets barn, hundar och katter, är vana att vara ute en stund varje dag och det vill vi att de ska få vara i sina nya hem också ;-) De blir semilånghåriga och är otroligt gosiga o spinner så fort man pratar med dem. Är vid leverans avmaskade 3 ggr och uppfödda på kvalitetsfoder (Pro Plan Kitten)
Har 2 valpar ur 2 kullar som var väldigt små när de föddes och vid 8 veckors kollen så upptäckte veterinären små blåsljud. Jag har kollat dem varje vecka och det försvinner mer och mer. Så nu har jag fått besiktningspapper på dem för att veterinären tror att det växer bort inom 2-4 veckor. De är fullt normala som vanliga hundar är. Pigga, fulla av bus och väldigt keliga. Ring då mailen är lånad.